Ska du ha ett möte utomlands?

Då har jag ett bra tips vilka du kan samarbeta med! Det finns en ”incomming” byrå i Rom som heter Amicheitalia. Jag arbetade med dem tidigare i min eventbyrå och vi var alltid supernöjda med vad de levererade. Det är 8 svenska kvinnor som bott i Italien i många år och de kan inte bara Rom utan hela Italien utan & innan!

Jag fick förtroendet att arbeta med dem under två dagar i Rom. Två utbildningsdagar som var första steget att bli mer rådgivare. Den spetskompetens de besitter om Italien är fantastisk. Jag kommer ihåg när jag i mitt tidigare bolag anlitade dem, bl.a. hade vi Kristina Kappelini som guide och ett stort årsmöte hade vi en kyrka! Det kan verkligen fixa allt!! Så har du/ni planer på ett möte utomlands, litet som STORT så tveka inte att kontakta http://www.amicheitalia.it/

Jag får allt fler uppdrag från mötesindustrin där man vill gå mer från passiva ordermottagare och säljare till mötesrådgivare vilket är fantastiskt roligt. Det kommer att göra att kunderna kommer får bättre effekt av sina möten och de som arbetar med rådgivningen får roligare jobb.

När jag ser de jobb jag har framåt så är 1/3 föreläsningar (som bara växer hela tiden), 1/3 är att jag hjälper företag/ organisationer att skapa en bättre möteskultur och nu är 1/3 att jag hjälper mötesindustrin. Det finns en enorm potential för tillväxt om vi får en bättre möteskultur. Mötesindustrin kommer att tjäna mer och kunderna får effektivare möten med bättre effekt.

Idag i företag som inte har en bra möteskultur är möten det första man drar in på i en lågkonjunktur, varför? -För att de har så dåliga möten! Företag med en bra möteskultur drar inte in på möten i en lågkonjunktur, de förändrar sina möten för det krävs något annat i en lågkonjunktur än i en högkonjunktur. Mer innovationsmöten, mer utvecklingsmöten etc.

Vilken ynnest att ha en kund i Rom! Ser redan fram emot nästa gång! 🙂

Bor du i södra Sverige och vill se min föreläsning ”Uppkopplad eller avkopplad?” så har du chansen på torsdag på på Möten & Events Öresund 2013. http://bit.ly/UNIZd1

Kom ihåg att anmäla till Möteskulturdagen, www.möteskulturdagen.se

Stay gr8

Micke, mötesevangelist

Micke_MG_1491svsmallcontrast

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny