Vår historia

Sedan gr8 meetings födelse 2008 ligger fokus på att hjälpa organisationer till framgång genom en bättre intern kommunikation. 

Redan på 80-talet upptäckte grundaren Micke Darmell mötets potential för utveckling av människor och organisationer. Han jobbade då inom vården och såg den nytta som goda möten gav för både patient och medarbetare. Micke startade då en av Sveriges första eventbyråer med fokus på relationsskapande. Han har sedan dess även arbetat som mötesproducent, konferencier och moderator på stora möten runt om i Sverige och utomlands.

Micke var dessutom en av de första som började föreläsa om den del av digitaliseringen som ineffektiviserar och stressar oss. Det var redan 2012 och då var det få som förstod sambandet. Idag ser allt fler kopplingen mellan å ena sidan den uppmärksamhetkris och ständiga nåbarheten vi befinner oss i, å andra sidan stress och ohälsa.

Idag har vi en unik erfarenhet. Genom utbildningar, processledning och föreläsningar har vi hjälpt hundratals företag och organisationer att få gemensamma riktlinjer och spelregler för den interna kommunikationen. 

Bara de senaste tre åren har vi utbildat och inspirerat över   10000 medarbetare och chefer inom offentlig verksamhet samt näringsliv. Vi jobbar över hela Sverige och även med svenska bolag utomlands.

Vår mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor

Om oss i Media

Läs mer om vad andra skriver och säger om gr8 meetings. Hitta artiklar, poddavsnitt och krönikor.

Effektiva möten på Youtube!

Här hittar du inspelade föreläsningar och föreläsningsföreställningar, videobloggar samt relevanta, intressanta och bra kanaler inom effektiva möten och möteskultur, digital stress och härvaro. Följ oss för att alltid vara uppdaterad inom det senaste.

Heléne Arvidsson

VD och strategisk rådgivare inom ledarskap och möten

Heléne är en mötesnörd som gärna spelar golf och reser när hon är ledig.

Att vara ledare har varit helt naturligt då hon älskar att utveckla människor och verksamheter.
Att skapa resultat genom att tänka i nya banor är något Heléne går igång på.
 För 12 år sedan började hon på allvar ta tag i sin dåvarande organisations möteskultur och där och då förstod hon vilken kraft en hållbar möteskultur har.

Att jobba med mötet som ett strategiskt verktyg för att nå företagets mål & vision är det absolut bästa verktyget en chef och ledare har enligt Heléne. I en tid där allt tycks gå snabbare och snabbare och informationsflödet ökar för varje dag är en bra möteskultur nödvändig för att kunna leda alla mot samma mål och där alla har samma värderingar och delar en gemensam spelplan.

Hon är föreläsare, katalysator, processledare och rådgivare som hjälper andra ledare och företag bli mer framgångsrik genom att förbättra möteskulturen då här finns en enorm potential. Helene har under sina år som chef/ledare blivit uppmärksammad för sitt framgångsrika ledarskap och sin förmåga att leverera resultat.

079 100 44 75
helene.arvidsson@gr8meetings.se

Micke Darmell

Föreläsare och författare inom möten och en
sund digital arbetsmiljö samt privatliv

Micke tycker om Frankrike och när hästar springer, men inte vidare förtjust i att pulsa i snö.

Micke började sin karriär inom vården för en herrans massa år sedan, och märkte snart att det var ett brinnande intresse för människor som tagit honom dit. 

Nu har han över 30 års erfarenhet från mötesbranschen, där han arbetat med allt från att vara mötesproducent för stora möten och kongresser, till att själv stå på scenen som programledare och moderator. 

2008 startade han gr8 meetings med syfte att hjälpa organisationer förbättra sin interna möteskultur. Han vill även väcka din medvetenhet kring vad den ständiga uppkopplingen kan göra för dig och mot dig om du inte är uppmärksam. Han är Sveriges mest anlitade föreläsare inom dessa ämnen och hans mission är att Sverige ska få en bättre möteskultur och att vi ska bli mer härvarande i världen.

2020 tilldelades Micke Event & Mötesindustrin största individuella pris ”Narrenpriset”. I motiveringen stod bla.”Få personer i sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiska personlighet”.

Stäng meny