Vår historia

Sedan gr8 meetings födelse 2008 ligger fokus på att hjälpa organisationer till framgång genom en bättre intern kommunikation. Dels genom bättre möten, dels genom en sund digital arbetsmiljö och ett sunt privatliv.

Redan på 80-talet upptäckte grundaren Micke Darmell mötets potential för utveckling av människor och organisationer. Han jobbade då inom vården och såg den nytta som goda möten gav för både patient och medarbetare. Micke startade då en av Sveriges första eventbyråer med fokus på relationsskapande. Han har sedan dess även arbetat som mötesproducent, konferencier och moderator på stora möten runt om i Sverige och utomlands.

Micke var dessutom en av de första som började föreläsa om den del av digitaliseringen som ineffektiviserar och stressar oss. Det var redan 2012 och då var det få som förstod sambandet. Idag ser allt fler kopplingen mellan å ena sidan den uppmärksamhetkris och ständiga nåbarheten vi befinner oss i, å andra sidan stress och ohälsa.

Idag har vi en unik erfarenhet; genom utbildningar, processledning och föreläsningar har vi hjälpt hundratals företag och organisationer att få gemensamma riktlinjer och spelregler för den interna kommunikationen.

Vår mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor

Om oss i Media

 

 

Läs mer om vad andra skriver och säger om gr8 meetings. Hitta artiklar, poddavsnitt och krönikor.

Effektiva möten på Youtube!

Här hittar du inspelade föreläsningar och föreläsningsföreställningar, videobloggar samt relevanta, intressanta och bra kanaler inom effektiva möten och möteskultur, digital stress och härvaro. Följ oss för att alltid vara uppdaterad inom det senaste.

Heléne Arvidsson

VD och strategisk rådgivare inom ledarskap och möten

Heléne är en mötesnörd som gärna spelar golf och reser när hon är ledig.

Att vara ledare har varit helt naturligt då hon älskar att utveckla människor och verksamheter.
Att skapa resultat genom att tänka i nya banor är något Heléne går igång på.
 För 12 år sedan började hon på allvar ta tag i sin dåvarande organisations möteskultur och där och då förstod hon vilken kraft en hållbar möteskultur har.

Att jobba med mötet som ett strategiskt verktyg för att nå företagets mål & vision är det absolut bästa verktyget en chef och ledare har enligt Heléne. I en tid där allt tycks gå snabbare och snabbare och informationsflödet ökar för varje dag är en bra möteskultur nödvändig för att kunna leda alla mot samma mål och där alla har samma värderingar och delar en gemensam spelplan.

Hon är föreläsare, katalysator, processledare och rådgivare som hjälper andra ledare och företag bli mer framgångsrik genom att förbättra möteskulturen då här finns en enorm potential. Helene har under sina år som chef/ledare blivit uppmärksammad för sitt framgångsrika ledarskap och sin förmåga att leverera resultat.

079 100 44 75
helene.arvidsson@gr8meetings.se

Micke Darmell

Föreläsare och författare inom möten och en
sund digital arbetsmiljö samt privatliv

Micke tycker om Frankrike och när hästar springer, men inte vidare förtjust i att pulsa i snö.

Micke började sin karriär inom vården för en herrans massa år sedan, och märkte snart att det var ett brinnande intresse för människor som tagit honom dit. 

Nu har han över 30 års erfarenhet från mötesbranschen, där han arbetat med allt från att vara mötesproducent för stora möten och kongresser, till att själv stå på scenen som programledare och moderator. 

2008 startade han gr8 meetings med syfte att hjälpa organisationer förbättra sin interna möteskultur. Han vill även väcka din medvetenhet kring vad den ständiga uppkopplingen kan göra för dig och mot dig om du inte är uppmärksam. Han är Sveriges mest anlitade föreläsare inom dessa ämnen och hans mission är att Sverige ska få en bättre möteskultur och att vi ska bli mer härvarande i världen.

Våra hjärtesamarbeten

Cancerkompisar.se är en gratis förmedlings-tjänst som är öppen för anhöriga från 13 år och uppåt. Här får du kontakt med andra i samma situation. Tanken är att ge stöd, tröst och hopp, så att din livskvalitet blir så bra som den kan bli i en svår stund. Vi vill gärna tipsa om deras viktiga verksamhet och inspirera andra att också bli Företagskompisar.

Vi har tagit fram vårt Telefondagis i samarbete med IM, för att vara säkra på att hela kedjan är schysst. Hälften av all vinst går direkt till deras arbete med att hjälpa människor. Nu har vi även tagit fram en apa tillsammans med IM.

Våra samarbetspartners

Vi älskar hur deras lösningar gör arbetsplatser smartare, genom verktyg för enkel hantering av mötesrum och andra delade resurser på det moderna kontoret.

Vi samarbetar när en organisation vill ta tag i både möteskultur och värdskap samtidigt. Tillsammans gör vi en inspirationsdag för mer effektfulla möten.

I samarbete med Maxieffekt erbjuder vi korta filmer enskilt eller efter våra utbildningar, föreläsningar och processer som fördjupar lärande och förändring.

Tillsammans erbjuder vi mötesledarutbildningar, föreläsningar och inspirationsdagar. Vi har även skrivit flertalet böcker.

Vår samarbetspartner när det gäller e-utbildningar. Tillsammans med Lustra har vi vår digitala mötesledarutbildning.

Howspace är en ny samarbetspartner som vi använder i våra utbildningar och processer där
behovet finns att använda digital facilitering.

Stäng meny