Våra samarbeten

Vi är ett litet men på många sätt ledande företag inom möteskultur och en sund digital arbets- och privatliv.

Vi har valt att växa genom rätt samarbetspartners. Våra uppdrag har en stor bredd från inspirationsföreläsningar, utbildningar till att processleda förbättringsprocesser. Detta har gjort att vi valt att jobba med de bästa inom sitt gebit. På så sätt får du som kund den experthjälp just ditt behov efterfrågar och inte bara den expertis som vi har.

Här nedan ser du några av de företag vi samarbetar med. För enstaka uppdrag har vi ett stort nätverk med några av Sveriges bästa inom sina ämnen.

Vi har över 50 års erfarenhet och har under den tiden träffat många av Sveriges bästa inom de områden vi rör oss i. Vill du ha tips, så hör gärna av dig!

Våra hjärtesamarbeten

Cancerkompisar.se är en gratis förmedlings-tjänst som är öppen för anhöriga från 13 år och uppåt. Här får du kontakt med andra i samma situation. Tanken är att ge stöd, tröst och hopp, så att din livskvalitet blir så bra som den kan bli i en svår stund. Vi vill gärna tipsa om deras viktiga verksamhet och inspirera andra att också bli Företagskompisar.

Vi har tagit fram vårt Telefondagis i samarbete med IM, för att vara säkra på att hela kedjan är schysst. Hälften av all vinst går direkt till deras arbete med att hjälpa människor. Nu har vi även tagit fram en apa tillsammans med IM.

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar när en organisation vill ta tag i både möteskultur och värdskap samtidigt. Tillsammans gör vi en inspirationsdag för mer effektfulla möten.

Howspace är en ny samarbetspartner som vi använder i våra utbildningar och processer där
behovet finns att använda digital facilitering.

Tillsammans erbjuder vi mötesledarutbildningar, föreläsningar och inspirationsdagar. Vi har även skrivit flertalet böcker.

Vår samarbetspartner när det gäller e-utbildningar. 

Tillsammans erbjuder vi workshops kring kreativitet och involverande möten.

I samarbete med Maxieffekt erbjuder vi korta filmer enskilt eller efter våra utbildningar, föreläsningar och processer som fördjupar lärande och förändring.

Stäng meny