Efter att FHM lämnade sitt remissvar till regeringen var det som att trycka på ”start” knappen i många organisationer. Helt plötsligt så började det bokas på igen vilket känns som avgörande för att hela mötesindustrin och allt däromkring skall överleva. Vi föreläsare och utbildare tillhör förstås att däromkring.

Nu hade vi turen att ha ställt om till stor del innan Coronan slog till. I våra utbildningar så hade vi vår digitala ”Base Camp” där vi träffar deltagarna före, mellan och efter de fysiska träffarna får att de skall få en ledstång att hålla sig i. Vi faciliterar och det ökar chansen att få det som kunden vill skall hända att just detta.

I våra föreläsningar så har kunden kunnat addera med små korta filmer som deltagarna får efter föreläsningen. Ex i mina inspirationsföreläsningar får deltagarna en film i månaden under ett år. På så sätt lever föreläsningen i ett år istället för ett par timmar.

De föreläsningar och utbildningar vi har f.n. sker det mesta från vår studio som vi byggt upp på kontoret. Skillnaden nu är att vi gör det mesta av det digitala tillsammmans. Det är oftast både jag & Heléne. Det ger mer dynamik, olika röster & energier samt att det är lättare att utan hack ex kolla av chatt, fördela ut deltagarna i grupprum etc. då det krävs så mycket mer planering i digitala föreläsningar & utbildningar. Vi räknar på minst dubbel förberedelsetid än i fysiska rum.

I fredags hade jag dock min första fysiska föreläsning för 30 personer. Vad den handlade om? Effektiva digitala möten! Kul, men ringrostig…….

Här är en öppen digital utbildning som vi håller, som vi fått kanonrecensioner på, den 22 okt. Utbildningen kommer förändra alla möten du både leder och går på resten av ditt liv. Varmt välkommen!   Här kan du läsa mer om utbildningen!

I samarbete med Athenas talarbyrå så ger jag ett smakprov ur min nya föreläsning ”Stoppa tiden-från tidsoptimist till tidsalkemist” som handlar om att få gott om tid i livet och hur det påverkar vår produktivitet, kreativitet, våra relationer och vårt välmående. Många andra toppföreläsare kan du också ta del av här.   Här kan du boka in dig kostnadsfritt. 

Senaste blogginläggen

Vill du dela med dig av artikeln?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på mailen

Författare:

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Lämna ett svar

Stäng meny