Gävle, Brinc och Lantmäteriet

I fredags hade jag ett uppdrag åt min gamla byrå, www.brinc.se , slutkunden var Lantmäteriet. Det var en personaldag, 350 personer, som handlade om medarbetarskap och rubrikerna på min förmiddag var ”Mitt ansvar” ”Feedback” ”Möteskultur” & ”Frigöra tid”.

Till min hjälp hade jag improvisationsgruppen Improve. Jag har arbetat med dom många gånger och jag trivs verkligen med det. De kan visualisera det jag pratar om och de skapar en energi och det blir ”ofarligare” att skratta åt sina egna beteenden genom Emma, Viktoria & Peter som var med denna gång!  Jag kan verkligen rekommendera att ta med improvisatörer på längre möten/personaldagar/ Kick-offs!

De säkerställer att det skapas energi och massor av skratt!

Det var kul att arbeta med min gamla byrå igen och dessutom i min gamla hemstad. Mycket skratt och gamla historier med alla 100-tals stora möten/event som vi gjort tillsammans. Behöver du hjälp av en eventbyrå någon gång kan jag varmt rekommendera Brinc. Deras fokus ligger alltid på innehållet och på lärandet.

Några bilder från Valhall, Gävle Högskola, som var lokalen vi jobbade i.

Mycket skratt & energi trots ”tunga ämnen”

Publik på Lantmäteriet

Me and my monkeys, eller kanske inte som Robbie Williams sjöng. Dock är det väldigt resvana apor, då de alltid är med mig. Min trygghet, skönt att veta att jag alltid har mina kompisar med!

Aporna & Micke

Jag och min ”gamla” parhäst (vi ägde bolaget ihop) Stefan Åsbrink. Är du sportfåne så känner du kanske igen denna gamla bandylegend dessutom! Han driver Brinc tillsammans med en annan vän till mig Beatrice Svedberg.

Micke & Stefan

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny