Det är galet, men för 16e året har vi glädjen, ja det är en riktig genuin glädje vi känner, att få presentera Möteskulturdagen 2023.

Möteskulturdagen är det enda forumet i Sverige som sätter fokus på möteskulturen ur ett strategiskt perspektiv. Det har hänt en del på dessa år. För 16 år sedan när någon ville förbättra sina möten var det någon chef/ledare som hade tröttnat och hörde av sig och i bästa fall någon från HR. Idag har det blivit en ledningsstrategis fråga.

Allt fler ser att den interna kommunikationen och hur vi möts handlar om arbetsmiljö, team, måluppfyllelse och inte minst att bli en livskraftig organisation. Kan man ens bli en attraktiv arbetsgivare om man har en massa mediokra möten?

Jag kommer ihåg att jag fick frågan för 16 år sedan; – När du tror du detta blir en trend? Jag svarade; -När de första politikerna tar kontakt med oss då kommer det bli en trend.

Det tog 16 år. För två månader sedan tog de första politikerna i en kommun kontakt med oss. Det förstod att ska de kunna få igenom sin politik under mandatperioden behöver de korta ner beslutgångarna och få möten där samverkan var i fokus. Den kommunen skall ledas av S,M & C. De såg vinsten i tre delar. Dels för varje enskilt parti, sedan i deras samverkan för att få igenom sina idéer i kommunfullmäktige och till sist om hela kommunen skulle få en hållbar möteskultur så skulle de snabbare få det jag skrev om ovan.

Den 27e mars på Citykonferensen i Sthlm eller digitalt kan du ta del av Sveriges främsta experter inom detta. Syftet är att ge kunskap och inspiration till bättre möten i organisationer och mellan människor.

Vi bjuder dig och ta gärna med några kollegor om du vill det. Många kommer exempelvis med hela ledningsgruppen för att sedan kunna starta upp ett förbättringsarbete.

Här hittar du inbjudan!

Varmt välkommen hälsar Micke

Senaste blogginläggen

Vill du dela med dig av artikeln?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på mailen

Författare:

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Lämna ett svar

Stäng meny