Rum för möten

Vi kan med glädje konstatera att allt fler pratar om rummets betydelse för goda möten. Det är på tiden, tycker vi, eftersom de allra flesta mötesrum i stort sett ser likadana ut nu, som de gjorde på 70-talet. Möjligtvis har overheadmaskinen bytts ut mot en skärm och möblerna moderniserats. Men förutom det har inte mycket hänt.

Många anläggningar och organisationer satsar nu på att uppgradera mötesrummen- och inte bara genom att göra dem snyggare. Funktion får ta mer plats.

Vi hoppas att de anläggningar och organisationer som vill förbättra sina mötesrum samtidigt utbildar sin personal för att få ut största möjliga effekt av sina möten. Vi har sett alltför många kreativa mötesrum som byggts med goda intentioner, men som sedan inte kunnat säljas eller användas på det sätt som var tänkt då förståelsen för hur man ska bruka rummet för att få ut största möjliga effekt av mötet har saknats. Massor av pengar har satsats på  häftiga tekniska lösningar och design, medan faktisk funktion och kunskap har åsidosatts.

Vi på gr8 meetings är just nu delaktiga i ett spännande projekt tillsammans med Scandic Triangeln, en av Malmös största mötesanläggningar, som har bestämt sig för att bli Sveriges bästa möteshotell. Vi utbildar mötesrådgivare som kan hjälpa kunderna öka effekten av sina möten. Samtidigt renoverar de sina mötesrum med funktion och inspiration i åtanke. Vi ser med spänning fram emot deras fortsatta arbete för att nå sin målbild och bli en förebild för branschen.

Board meetingWho said a board meeting needs to be held in a boring meeting room?

 

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny