Philips!

Visste du att Philips är världsledande på ljusteknologi? Förra veckan hade de årets stora kundaktivitet där de visade upp deras nya innovationer. De hade också bjudit in mig som föreläsare. Det var möteskulturföreläsningen där de tycker min syn på rummets betydelse för effekten av mötet stämmer bra överens om hur de tänker ljussättning,

På bilden ser du Svante Pettersson. Han är ljusfilosof! Sug på det! Ljusfilosof! Bara jag hörde den titeln tänkte jag, den mannen vill jag jobba med! Sedan träffades vi och ja, det är inte bara titeln som stimulerar till samarbete! Med honom och ett par till spännande hjärnor vill jag vara med och bidra till att mötesrummen blir bättre, roligare, trevligare, mer inspirerande ja allt som ökar effekten av ett möte. Mer om ett spännande projekt längre fram!

Kolla Svantes kavaj! Ibland när jag föreläser har jag också en röd kavaj. Tänk om jag kommit i den denna gången……kanske bäst att börja stämma av färgvalet med kund innan….:-)

Idag är det träff med min föreläsningscoach Katrin Strandberg och därefter blir det att gå på en bokrelease. Janne Gunnarsson släpper sin nya bok och gör det med ett författarsamtal med Annika Doping. Janne är så bra! Mer info här.

Imorgon är det frukostföreläsning på Talarforum och det har varit fullt i flera veckor! Kul! Sedan bär det av till Lerum för att jobba med deras Bygg & miljönämnd. Avslutar veckan på lördag med en föreläsning för ett kvinnligt nätverk ute i härliga Utö i Stockholms skärgård. 100 kvinnor i en härlig miljö låter som det kan bli en inspirerande em!

Här kommer bilden på Svante, ljusfilosofen, i röd kavaj!

Svante & Micke

 

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny