Jag har inlett ett samarbete med Christina Lindskog på Kunskapspartner som är specialister på strategiskt förändringsarbete. Efter några projekt tillsammans där kundernas reaktioner  fått oss att skapa ett ledarskaps program ”Mötet som möjliggörare”. Det handlar kort och gott om ”Konsten att, genom möten, öka genomförandekraften i organisationen”.

Programmet riktar sig till personer i ledande befattning som kontinuerligt planerar och leder olika typer av möten med syfte att driva och utveckla verksamheten och som vill utveckla en hållbar möteskultur inom sin verksamhet.

Handelskammaren är avsändaren och vi ser mycket fram emot samarbetet med dem. Läs mer om programmet, innehåll och medverkande specialister här.

Ring om du har några funderingar kring detta!

Gladeligen

Micke, mötesevangelist

Föreläsning på Handelskammaren tillsammans med Christina.

Handelskammaren april 2013

Senaste blogginläggen

Vill du dela med dig av artikeln?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på mailen

Författare:

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Detta inlägg har en kommentar

  1. Perfecto! Jag gör nåt liknande via våra kanaler inom kort. /Christina

    Skickat från min iPad

    10 apr 2013 kl. 16:22 skrev gr8 meetings :

    WordPress.com mickedarmell posted: ”Jag har inlett ett samarbete med Christina Lindskog på Kunskapspartner som är specialister på strategiskt förändringsarbete. Efter några projekt tillsammans där kundernas reaktioner fått oss att skapa ett ledarskaps program ”Mötet som möjliggörare”. Det ”

Kommentera

Stäng meny