En spännande höst

Sommaren håller sig ännu fast i Sverige, i alla fall i Varberg där jag idag har spenderat en härlig arbetsdag tillsammans med min samarbetspartner Åsa Lindell från meetmarket. Vi satt ute på Varberg Kurort i sommarsolen och jobbade på vår gemensamma mötesbok när två massörer kom ut och frågade om vi ville ha lite axelmassage. Snacka om att överträffa kundens förväntningar!

Som jag tidigare nämnt släpps min bok Uppkopplad eller Avkopplad i november. Utöver det har jag en rad roliga åtaganden och jag vill pusha lite extra för några av dem här. Vissa av dem är med fri entré för dig som vill se min föreläsning.

Den 3:e oktober kommer jag på Talarforum ge ett smakprov från min föreläsning ”Uppkopplad eller avkopplad? – om konsten att verka i en uppkopplad värld”. Här är en länk till eventet som verkar blir fullsatt! Fri entré!

Travel World håller den 9:e oktober en mässa i Stockholm för dig som bokar, köper och arrangerar affärsresor, konferenser och kongresser. Jag kommer att föreläsa med Uppkopplad eller avkopplad?. Intresserad? Fri entré.  Klicka här!

Genom Värdskapet har jag fått förmånen att leda ett seminarium om värdskap den 21:a oktober. Detta kan jag varmt rekommendera dig som är intresserad av vad värdskap har att göra med långsiktig framgång. Klicka här för mer information. Anmälan kan göras här.

Min föreläsning Uppkopplad eller Avkopplad finns nu också som edutainment- alltså en blandning av föreställning, föreläsning och lite utbildning. Jag håller den tillsammans med en av Sveriges bästa sångerskor- Anette Herrmann. Den kan med fördel bokas till en middag där ni inte söker traditionell middagsunderhållning, men ändå vill bli underhållna med något tänkvärt. Kanske planerar ni julbord men ingen julfest? Kontakta gärna mig för mer information. Inspiration, skratt och nya tankar utlovas!

Jag har förmånen att bl.a. arbeta med Tillväxtverket, Riksbanken, Philips, Tomelilla Kommun under den närmsta tiden. Det är så häftigt att ta del av så många branscher.

Stay gr8,

Micke

Micke föreläsareFoto: Jan Dahlqvist under personaldag för Lantmäteriverket

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny