Allt fler utbildningar och Bocken brann!

Jag var uppe i Sandviken, utanför min gamla hemstad Gävle, och utbildade en teknikpark i bättre möten. Det är så tacksamt då utvärderingarna alltid är översvallande. För att inte få detta till skryt bara så vill jag säga att alla verkar ha ett stort behov av att prata och arbeta med mötesförbättringar. Det skapar en enorm energi.

Eller som någon sa, alla skulle behöva jobba med sina möten. Jag kan bara hålla med. Tänk om alla fick en eller två dagar. Vilken tillväxt skulle inte det skapa? Vilken energi skulle inte det ge? Och vad mycket roligare arbetsdagarna skulle bli för de flesta!

När jag åkte hem så åkte jag via Gävle och såg en snöklädd vacker stor halmbock. Den är mäktig! Eller var, för det första jag såg i morse var att den hade brunnit upp bara några timmar efter jag såg den! Känslorna blir att dubbla för en fd Gävlebo som jag. Å ena sidan så skrattar jag och andra sidan tycker jag den skall få stå över julen. Men som äldsta dottern uttryckte det ; -Om den inte brinner så är det ju bara en stor halmbock. 🙂

Någon du vet som skulle behöva en utbildning i ”bättre möten”?

Stay gr8

Micke, mötesevangelist

index

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny