Inspiration för alla!

I ett fullsatt Folket Hus Bomhus Gävle hade jag förmånen att vara med på Olof Röhlanders fantastiska initiativ ”Inspiration för alla”. En turné där alla intäkter går till välgörenhet. De organisationer som är med och delar på intäkterna är Childhood, Tjejzonen, Djurskyddet, Röda Korset samt Naturskyddsföreningen. Det var kul att komma hem. Det var också lite mer nervöst än vanligt, träffade många som jag inte sett på 10-20 år. Det var också speciellt då det är Olofs turné och jag ”bara” var gästföreläsare, dvs de flesta kom ju för att höra honom(förutom den hejjarklack jag hade med mig).

Jag har följt Olof i några år nu och jag är imponerad hur han har utvecklats och hur han strävar efter detsamma hela tiden. HAn lever som han lär! Har du möjlighet att gå på detta så gör det!

Vaknade i Ystad igår för att leda en chefsgrupp under förmiddagen, avslutade med föreläsningen i Gävle igår kväll. Idag tillbaka till Malmö för ett mycket spännande möte med en av Sveriges bästa sångerskor. Det är en ynnest att få arbeta så varierat och träffa så mycket spännande männsikor som hela tiden utvecklar mig.

Jag ska tillsammans med denna fantastiska sångerska göra ”Uppkopplad eller avkopplad? -om konsten att verka i en uppkollad värld” mer till en föreställning än en föreläsning. Hon kommer att vara med live på scenen och framföra de låtar som jag annars spelar via min spotify! Det kommer att bli så kul att göra detta. Hon är fantastisk och kommer att visualisera det jag pratar om! Mer om detta inom kort!

Stay gr8!

Micke, häronuist

Två mjuka män som gör en ansats av att se hårda ut. Det misslyckades.

Micke & Olof

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så spännande, ser fram emot att höra mer om dina projekt. Kram till dig!

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny