Hur gör du?

I min nya föreläsning/ edutainment Uppkopplad eller avkopplad? ställer jag frågan om vi verkligen blir mer flexibla med jobbmailen i telefonen eller om vi blir låsta? Min rekommendation är iaf att testa att ta bort den för att se om det blir någon skillnad. Vilken respons jag fått!

Jag körde två pilotföreställningar innan sommaren. Normalt brukar jag få några mail efter en föreläsning,denna gång många fler.  Den stora skillnaden är att efter sommaren så har det kommit flera där  historier och berättelser gör mig alldeles varm. De har varit historier där de berättat vilken skillnad det blivit att inte ha jobbmaailen på under semestern, det har varit berättelser som om att hela familjen varit mer närvarande eftersom de satt regler för uppkopplingen i hemmet. Det har varit berättelser om hur livet förändrats sedan de bestämt frizoner i hemmet ex sovrummet & köket.

Jag, lika lite som andra, kan inte förändra någon. Men jag kan belysa något som alla ännu inte reflekterat över och med kan de själva ge sig en insikt. då har jag lyckats med mitt jobb. Det är fantastiskt och en ynnest att få dessa mail där de beskriver vilken förändring de själva gjort och hur det har påverkat deras liv i en positiv riktning.

En beskrev t.o.m vad som hände när de inte tog med sina bägge Iphones in i sovrummet! 🙂 Wow!

Hur har du det med uppkopplingen? Bestämmer du eller bestämmer tekniken över dig? Gör du dig själv nåbar genom att alltid vara tillgänglig? Frågor som är värda att ta på allvar och besvara för dig själv.

Mer om min föreläsning här!

Stay gr8

Micke, häronuist

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny