Härlig vecka!

Hallå, Micke här.

Jag känner att jag vill dela min lust och inspiration och berätta vilken förmån det är att få jobba med det jag/vi vill. Vår mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor och vi är stolta över att så många vill samarbeta med oss och att använda oss som katalysatorer inom detta. Tack alla du!

Måndag:  Inställd föreläsning gav en välbehövlig dag för adm och att jobba ihop med Helena och några större projekt som hon driver. Bl.a. så är vi med och hjälper Scandic Triangeln i Malmö på deras väg att bli Sveriges bästa möteshotell. Dessutom är det Helena som skriver det mesta på uppföljaren ”Uppkopplad eller Avkopplad” som kommer nästa höst. Vi håller också på att internationalisera den första.

Tisdag:  Då fortsatte turnén med Golfförbundet och Nordea Tour. Denna gång var det i Karlstad. Så det blev 108 mil i bilen vilket jag tycker om, då får jag möjlighet att beta av alla telefonsamtal. Uppdraget är kul och svårt. Jag föreläser för sponsorerna till golftävlingen, även spelarna är med. Några av dem börjar kunna min föreläsning rätt så bra nu! 🙂 Efter varje föreläsning får jag alltid många inputs och många vill berätta någon historia om hur ”uppkopplingen” påverkar dem.

Onsdag- Torsdag:  Frukostföreläsning i Malmö tillsammans med Jacob Marinko från 3s och Åsa Lindell från Meetmarket. ”Hur skapar man en hållbar möteskultur”. Därefter flyg till Sthlm och företagarkryssning med nätverket Effect+ från Gävle. Extra kul och nervöst då jag säkert kände ett 100-tal av deltagarna efter mina tidigare 42 år i Gävle. Sällan har jag varit så nervös över att gå upp på scenen. De känner ju mig kanske som killen som var aktiv inom vården, eller trav-Micke som var marknadschef på travet, eller Event-Micke som drev eventbyrån som numer heter Brinc. Nu kom ”jag tillbaka” efter 8 år och är föreläsare. Nervöst och kul! Uppkopplad eller Avkopplad? hade de beställt och trots att jag avslutade hela resan och efter lunch, paltkome varning, kändes det bra! Mycket energi i rummet!

Fredag:  Frukostföreläsning med Jacob & Åsa igen. Ett femtiotal intresserade från många av våra största företag på plats. Det märks att mognaden av att villa ta tag i sin möteskultur är mycket större nu än för några år sedan. Därefter begav jag mig till Münchenbryggeriet där mötesmässan Countryside Meetings hölls. Jag var konferencier under dagen och fick själv presentera tre föreläsare. Catrine Näsmark konstnären, Torkild Sköld som pratar om eget ansvar och inspiratören Elisbeth Wahlin som pratar om vikten av inspiration. För övrigt en mycket bra mässa, bra arrangerad och härlig energi både bland utställare och besökare.

Nästa vecka fortsätter med ytterligare en företagarbåt, denna gång med Relation från Uppsala, Nordea Tour i Kungsbacka, en dag med Energimarknadsinspektionen på Bommersvik och veckan avslutas med att jag skall hålla ett tal till en avgångsklass på Akademi Båstad. (pirrigt…)

Apropå inspiration! Kolla killen med tamburinen! WOW!!!

 

 

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny