I samarbete med utbildningsföretaget Edvida så genom för vi den 14 november 13.00-16.00 en digital utbildning ”Att skapa engagerande och effektiva möten”.

Är du intresserad av att se medarbetare med större engagemang och motivation under möten? Strävar du efter att öka måluppfyllelsen och bli en mer syftesdriven organisation? Vill du frigöra upp till 30% av mötestiden på ett sätt som samtidigt inkluderar alla? Då är den här kursen helt rätt för dig.

Under denna utbildning får du ta del av hur en effektiv, hållbar och inkluderande möteskultur kan skapas, väl förankrat i intressant vetenskap på området, förenat med konkreta verktyg och strategier. Det går att skapa en kultur där alla får känna lust, mening och delaktighet i varje möte samtidigt som man sparar tid.

Möten är kulturbärare. Om vi inte lever vår värdegrund i våra möten, om vi inte uppnår önskat ledarskap och medarbetarskap i våra möten – när ska vi då göra det?

Forskningen kommer allt längre inom detta område och allt fler krönikor och debattinlägg tar upp detta. Varför har då inte fler tagit tag i det? Trots att möteskultur är en sådan stor del av vår vardag är det väldigt få som är utbildade inom intern kommunikation på temat.

Låt oss tillsammans ta dessa steg för att förvandla och förbättra din organisation, med små insatser skapar vi en stor effekt!

Innehåll

• Betydelsen av möteskultur

• Forskning och studier kring möten

• Att bli en syftesdriven organisation

• Frigör tid och skapa mer motivation och engagemang

• Inkludering och delaktighet

• Praktiska strategier

Mer info och anmälan här!

 

Senaste blogginläggen

Vill du dela med dig av artikeln?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på mailen

Författare:

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Lämna ett svar

Stäng meny