Edutainment

Lovade att återkomma om föreställningen gick bra. 🙂

Vilken respons, tack alla som bidrog till stämningen och all feedback jag fick efteråt. Rätt häftigt att ett kundevent i midsommarveckan är fullsatt, 230 personer. Undrar hur många företag som har fullsatt på kundbjudningar idag? Bra jobbat av alla medarbetare på Scandic Triangeln!

Det var massor av varma, vänliga kommentarer men det var en som verkligen tog andan ur mig. Det var en man som kom fram och sa att han hört massor av föreläsare genom åren, men det var bara en som kommit upp i samma klass och han undrade om jag hört talas om honom, nämligen Kjell Enhager!

Det var helt surrealistiskt. Framför mig står en man och jämför mig med min husgud de senaste 20 åren, Kjell Enhager. Skojar han? Driver han med mig? Nä, det gör han ju inte. Hans upplevelse är att jag, lilla jag, har givit honom samma starka upplevelse som min husgud. Herre jisses!

Det var som när jag spelade tennis i tonåren och någon hade sagt att jag är lika bra som Björn Borg! 🙂

Jag vill inte och kan inte ta ifrån honom hans upplevelse. Men om jag får gissa så är ämnet så starkt och det berör verkligen alla och därför får jag en sådan enorm respons efter föreläsningarna. Jag tror också att genom att skriva i den förprepparerade anteckningsboken, som alla får, så skapar det ett commitment hos alla och du blir inte ”bara” inspirerad. Du har själv tagit ställning till saker och blivit medveten om vad du tycker i olika frågor.

Detta edutainment (en blandning mellan föreställning, föreläsning & utbildning) passar på en personaldag, kick-off etc.

Nedan bilder med den fantastiska sångerskan Anette Herrmann och en grym pianist i Anders Juhlin.

1012163_508722169199124_1275004324_n5563_508720669199274_1973105501_n

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny