Vad gör en mötesevangelist?

Den frågan fick jag av en journalist härom veckan. Många kunder frågar ju det också, så här kommer ett utdrag ur min almanacka de kommande tre veckorna:

Måndag: Möte om forskning kring möten hos en av mina kunder. Så spännande då det finns så lite forskning som påvisar hur mötesledarrollen påverkar, rådgivning, rummets betydelse etc Därefter ytterligare ett möte med partners samt två offerter som skall skrivas. Strukturera om anteckningsboken som alla får i min föreläsning ”Uppkopplad eller avkopplad?” tillsammans med min trainee, Therese Eriksson, som varit tillsammans med mig i snart åtta veckor. Den skall vara omgjord till de föreläsningar jag har innan semestrarna.

Tisdag: Kundmöte till frukost inför ett genomförande nästa vecka. Därefter ett två timmars möte med kund inför genomförande i Italien. Sedan några timmar med framtagande av PR/lansering plan, tillsammans med Therese, för boken som jag skall presentera som idé till mitt förlag.

Onsdag: Föreläsning för hela chefsgruppen på Riksbanken. (jodå, direktionen är med) Möteskulturföreläsning. En timme med social media. Blogg, twitter och fb.

Torsdag: Div möten under fm, sedan till Göttelaborg för Möteskulturföreläsning åt Länsstyrelsen.

Fredag: Coachning i Sthlm av min utmärkta coach Katrin Strandberg. Hon hjälper mig med min ”Uppkopplad eller avkopplad?” Jag går också och tar hjälp av Björn Lönner som är regissör. Detta hjälper mig verkligen att utvecklas!

Måndag: Produktionsdag hemma, samt träning med sångerskan Anette Herrmann som är med när föreläsningen blir en föreställning.

Tisdag:  Då blir det en spännande dag med Antoni Lacinai, där vi skall utveckla vårt samarbete. Vi ska skapa ett helt nytt koncept kring inspiration till bättre möten(berättar mer här på bloggen inom kort). Dagen kommer att avslutas med en golfrunda, vilket har blivit en tradition när vi ses! 🙂

Onsdag: Heldag tillsammans med en samarbetspartner, Christina Lindskog. Fm steg tre för en chefsgrupp och em träffar vi hela personalen på samma företag. De skall bli Sveriges bästa möteshotell! (mer om detta i ett senare blogginlägg!)

Torsdag: Träning med Nettan inför några föreställningar ”Uppkopplad eller avkopplad?” inför semestrarna. Eftermiddagen resa upp till Gävle. Två timmar med social media.

Fredag: Frukostföreläsning på Göranssonska Arenan i Sandviken, ”Uppkopplad eller avkopplad?”

Måndag: Tillsammans med Åsa Lindell heldagsutbildning för Congrex som utbildar sig till mötesrådgivare. De kommer att leda sin bransch framåt!

Tisdag: Förberedelse inför genomförandet i Rom. Samt två möten med blivande samarbetspartners. Två timmar med social media.

Onsdag-Fredag Italien och Rom! Vilken ynnest att få ha en kund i Rom! Avslutar med att vara kvar över helgen med min kärlek.

Som du ser så är det varierade dagar!

Micke, mötesevangelist

cropped-micke_mg_1491tone.jpg

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Detta inlägg har en kommentar

  1. KUL!!!!!!!!!!

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny