Se våra föreläsarkollegor Gunnel Ryner och Kjell Dahlin i Lund 31/8!

Välkommen att inspireras av två vassa talare under samma kväll – Gunnel Ryner och Kjell Dahlin bjuder in till en gemensam öppen föreläsningskväll. 

Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution!
Vill du skapa förutsättningar för dig själv och andra, privat och på jobbet, att verkligen blomstra, må riktigt bra och prestera på topp? Sluta leta efter fel och brister och lär dig i stället hur du kan bygga vidare på dina styrkor och allt du redan gör bra. Med massor av positiv energi, humor och passion, och grundat på forskning inom psykologi och organisationsvetenskap, ger Gunnel Ryner dig verktygen du behöver för att starta en positiv revolution – i livet och på jobbet!
Mer om Gunnel: www.gunnelryner.se

 

Allt kommunicerar. Alltid!
(Vad kommunicerar du?)
Tusentals människor har skrattat och känt igen sig då retorikkonsultenKjell Dahlin föreläst om attityd och retorik på ett sätt som ingen annan gör på dagens föreläsarscen. Med sin målande berättarstil ger han exempel som alla kan ta till sig. Kjell Dahlin menar att vårt beteende, inställning och attityd kommunicerar. Hela tiden! Så vad kommunicerar du…utan att egentligen vara medveten om det?
Mer om Kjell: www.popretorik.se

 

Företag/organisationer som vill boka flera platser mot faktura – vänligen kontakta gunnel@rynerconsulting.se eller kjell.dahlin@popretorik.se så ordnar vi det.

 

Bokningen är bindande. Din bokning kan överlåtas till annan person men är ej återbetalningsbar.

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny