Premiär!

Äntligen premiär på föreläsningsföreställningen eller som jag hellre kallar det ”edutainment” som helt bygger på min föreläsning ”Uppkopplad eller avkopplad? – om konsten att verka i en uppkopplad värld”.

Det är Scandic Triangeln (eller Triangelen som de säger, skåningarna) som bjuder in till ett kundevent. Och! Det är fullsatt! 230 kunder har anmält sig och fler hade det blivit om det inte hade varit så att de fått tackat nej pga lokalen. Häftigt att ha fullsatt på ett kundevent! Har du haft det någon gång? 🙂

8 timmar innan vi går på scenen är det mycket som far i huvudet. Äntligen, pirrigt, tänk att denna tanke som föddes för ett par år sedan nu är färdig att flyga, funkar hela manuset?, blir det skratt i början?, håller tiden?, men mest har jag ett fånigt leende som medför en härlig positiv känsla.

Med på scenen har jag den duktiga pianisten Anders Juhlin och en av Sveriges bästa sångerskor Anette Herrmann. Jag har alltid tyckt att hennes röst, värme och personlighet har varit bland det bästa vi har på en scen. Jag bokade henne, som mötesproducent, första gången 1990 när jag arrangerade en stor personal dag åt Landstiget Gävleborg. Sedan har jag under årens lopp bokat Anette på massor av middagsunderhållningar allt från Blå Hallen i Stadshuset Sthlm, Gasklockorna i Gävle, Duved Kyrka, ja över hela Sverige och på några ställen utomlands. Anette var med och startade Wallmans och kallas för ”Drottningen av Wallmans”. Hon kanske inte är känd för den stora publiken, men Allsång på Skansen och egna uppsättningar i Sthlm gör att många har fått tagit del av hennes fantastiska röst. Alla är vi unika, det är dock så att vissa är lite mer unika och Anette är en sådan. Och nu skall jag stå på samma scen som henne!

Imorgon kommer en rapport om hur det gick. Eller så gör det inte det! 🙂

Att ämnet berör är helt klart, jag är i någon radiokanal i stort sett varje dag nu innan semestrarna. Idag om du vill lyssna på några Härvaro-tips inför sommaren kan du ratta in P4 Blekinge 11.00-11.50.

Här är hotellet, som dessutom skall bli Sveriges bästa möteshotell, som premiären går av stapeln idag 16.30.

Håll tummarna!

Micke, häronuist

Triangelen

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny