Möteskulturdagen

Då var de tre Möteskulturdagarna avklarade. Responsen har varit fantastisk. De ca 300 personer av knappt 1000 som varit tidigare har alla sagt att det var det bästa året hittills. Många har uppskattat workshoparna där en ”fördjupning” har skett.

Tydligt är att vi för varje år kommer upp i värde kedjan, allt fler personer från ledningsgruppen kommer. Det visar att detta, äntligen, börjar bli en fråga för top management.

Vi har skapat en facebook grupp som heter just Möteskulturdagen. Där kommer vi att lägga upp dokumentation och vår vision är att denna grupp skall inte bara fråga de medverkande om tips & råd utan framförallt utbyta egna erfarenheter i arbetet med att skapa en bättre möteskultur. Välkommen in!

Om du vill se hela Möteskulturdagen så sänder SVT2 och Kunskapskanalen den på fredag den 29e oktober med start 11.00 i bägge kanalerna. SVT2 sänder de första 1,5h medans Kunskapskanalen sänder hela dagen fram till workshoparna, dvs 4h!

Billig utbildning för dig som är ledare med andra ord!

Stay gr8

Micke, mötesevangelist

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Hej M
  Att få delta på denna dag var mkt givande. En fantastisk dag.Jag kände mig som pippi när jag kom hem efter alla intryck och nya insikter, kan bara tänka mig hur ni känner er 😀
  Tack för ett fantastiskt evenemang och mkt bra arrangerat.
  ha det bäst
  Hilde

  1. Tack för din feedback!
   Micke

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny