Min husgud!

I snart 20 år har jag lyssnat och fascinerats av Kjell Enhagers  filosofi av att leda sig själv och andra. Videon(ja, jag hade en vhs på den tiden det begav sig) JAG AB gick varm hemma för över 10 år sedan och mina dåvarande tonåringar har sett varje kapitel ett antal gånger!

I mitt förra jobb som mötesproducent hade jag förmånen att anlita Kjell vi ett antal tillfällen. Alltid succé. Jag minns speciellt ett tillfälle, i Åre, där vi hade honom på en stor kick-off. Han fick då föreläsa i Duved kyrka. Kjelle som fångar alla i ett tråkig föreläsningssal. I kyrkan blev det magiskt!

Vill du jobba med dig själv och du har viljan att utvecklas kan jag varmt rekommendera dig att köpa Kjells dvd’s. Passar också bra som arbetsmaterial om du vill utveckla ditt team. www.kjellenhager.se

För några år sedan gick jag en NLP utbildning som är en av de bästa utbildningar jag gått. www.coach2coach.se  Personlig utveckling och en utbildning som du har användning för reste av livet.

Kjelle har coachat massor av världsstjärnor både inom sport, kultur och näringsliv.

Jag har lyssnat på många ledarskaps coachar genom åren, har sett alla de bästa föreläsarna och inspiratörer men ingen kan mäta sig med honom.

Han har en stor kunskap, tajming, bra exempel och dramaturgi samt en enorm energi.

Tack för att du berikat mig och min familj!

Stay gr8!

Micke, mötesevangelist

 

Jag och husguden med en enkel förklaring på blädderblocket!

 

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny