Fredagsblogg: 10-årsjubileum och därmed tävling!

För 10 år sedan bestämde Micke sig för att frälsa världen från dåliga, energilösa möten och istället inspirera till bättre resultat genom bra möten. Förutom bra resultat så ger bra möten mer energi, roligare arbete, bättre teamkänsla, ja, helt enkelt en bättre social arbetsmiljö. Vi har under dessa år spridit kunskap, inspirerat och missionerat och känner en stor stolthet över att ha bidragit till att få upp dessa frågor på de flesta organisationers agenda. Det är en så häftig känsla att få hjälpa andra att bli framgångsrika genom bättre möten.

För att fira våra första 10 år ger vi nu dig chansen att vinna ett halvdagsmöte för upp till 10 personer i vår vackra mötesmiljö i Västra Hamnen i Malmö. Det kanske är din ledningsgrupp, avdelning, projektgrupp eller dylikt. Vi hjälper dig att utifrån dina önskemål skapa ett möte som dina kollegor sent skall glömma. Lokal, lunch, fika, rådgivning och, om ni vill, en valfri föreläsning (värde 25.000 kr) med Micke ingår . Vinsten skall utnyttjas i juni eller augusti 2018.

Ni som är i störst behov vinner!

Skicka din motivering varför just ni behöver hjälp med bättre möten till Micke senast den 5 juni. Vinnaren meddelas den 7 juni och en återkoppling om hur mötet gick kommer i ett nyhetsbrev framöver! Vi lovar att alla motiveringar hålls konfidentiella, samt att vi återkommer med fler tävlingar och erbjudanden under vårt jubileumsår!

Så in och tävla och motivera så kanske vi får välkomna just er på en inspirerande halvdag hos oss! Lycka till!

Trevlig helg!

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej,

    Var skickar jag motivationen för att vinna tävlingen? Med tanke på texten så kanske den inte skall ligga som kommentar?

    Trevlig helg,

    Dan

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny