Föreläsningar som ger resultat

En föreläsning värd namnet ska väcka liv i ämnen som berör. Entusiasmera. Inspirera. Locka till skratt, men också till reflektion och eftertanke. Ge konkreta verktyg och råd, som leder till verklig förändring. Och som integrerar och aktiverar deltagarna aktivt.

Det är sådana föreläsningar vi erbjuder. Vi får gång på gång höra att våra föreläsningar blev startskottet för en förbättringsprocess. Att man fick ett gemensamt mål eller nya tankar inom ett område som där man inte rört sig tidigare.

Våra föreläsningar kan kompletteras med s.k.”portionsdoser”, korta filmer som hjälper att förstärka resultatet av föreläsningen. Ett enkelt sätt att under längre tid påminna och stötta förändring kring ämnet.

– konsten att få gott om tid

Vi har hamnat i en uppmärksamhetskris där sociala mediaplattformar, system och informationskaos står i vägen för det som skapar värde.

Hur kan vi ta tillbaka makten av vår tid?

Föreläsningen för er som vill ha inspiration och kunskap till effektivare och mer engagerande möten. För er som vill öka genomförandekraften, få en bättre social arbetsmiljö och skapa bättre resultat genom bättre möten.

En av de främsta framgångsfaktorerna är att kunna vara härvarande med andra människor, något som blir allt svårare i en uppkopplad värld.

Både ”TIME OUT”. – konsten att få gott om tid samt ”Uppkopplad eller avkopplad” kan ges som en föreläsningsföreställning med några av sveriges mest erfarna musiker.

Micke passar bäst på chefs- eller personaldagar där han kan bidra med energi och att ni uppfyller syftet med dagen!

Magiska Mellanrum

Här får ni moderator, musiker och energigivande övningar, allt i ett!

Röster om Micke Darmells föreläsningar

Nu börjar det ta ordentlig fart!

Min senaste föreläsning ”Uppkopplad eller avkopplad? – Om konsten att verka i en uppkopplad värld” börjar verkligen att ta fart.Förra veckan så var jag på Meeting & Event Öresund mässan. det var många ”kändisar” som berättade ”sin” historia. Jag var inbjuden av marknadsföreningen i Malmö. (www.mim.m.se) Tidig frukostföreläsning, men det gick ok iaf. När jag hade packat ihop, har ju en hel del rekvisita, så kom arrangören och frågade om jag inte kunde köra en till då det hade blivit någon fel i kommunikationen med föreläsaren som skulle varit efter mig då han inte dök upp. Så det vara bara att packa upp igen.

Rickard Olsson, denne eminente programledare, var konferencier. Han och jag kommer båda från Gävle och har några referenspunkter därmed. Jag har även arbetat på samma långvårdsklinik som hans mamma på 80-talet! Jag tycker Rickard är en av de absolut bästa programledarna vi har i landet. Trygg, naturlig och sprider glädje omkring sig.

I slutet av mina föreläsningar så får deltagarna skriva ett brev till sig själva där de får datera brevet ett år framåt. Där skriver de om tre relationer som de blivit mer härvarande i. Det kan vara en arbetskamrat, sin partner eller vem de nu vill bli mer härvarande med och hur de har gjort för att blivit det. Föreläsningen avslutas med att de får gå fram och stoppa brevet i en brevlåda på scenen. Ett år senare så postar jag detta till dem. du som gjort denna övning vet att det är ett oerhört kraftfullt verktyg om vi vill få saker att hända. Det börjar bli komiskt på vinden nu med allt fler kassar med brev med olika datum på när jag skall skicka dem! 🙂

Just nu har jag fyra gånger så mycket föreläsningar inbokade för detta år än samma tid förra året! Inget snack om saken att detta med hur vi lever våra liv genom telefonen idag berör människor!

Stay gr8

Micke

 

 

 

Kommentera

Stäng meny