Feber och högsta betyg men inte tack vare mig!

Precis som andra som har förmånen att få dela med mig av mina tankar som föreläsare så har jag aldrig ställt in. I onsdags var det så nära det kunde bli. Jag var i Sthlm må-ons och hade föreläsningar varje dag. I tisdags sov jag över hos ett par kompisar. Helt plötsligt på kvällen fick jag feberfrossa. Efter en natt, ja du förstår….., så åkte jag till kunden( NFI utbildning).

Jag kände mig som jag klivit ut ur bastun……:-) Energin nivån var väl sådär kan jag erkänna och flowet var inte det bästa. Gav mig själv en 2a av 5 möjliga efteråt. Deltagarna gav dock ett helt annat betyg. Nästan alla gav det högsta betyget och övriga det näst högsta.

Vad vill jag säga med detta? Ja inte att jag var bra, utan att ämnet ”den ständiga uppkopplingen” berör något fantastiskt. Alla har en relation till det och många känner en stor stress för att alltid vara nåbar. Att inte våga missa något och många känner av beroendet.

Jag får in allt fler bokningar på detta, jag fortsätter att utveckla den och jag vill verkligen komma ut med mitt budskap!
Min tes som många berörs av är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner så kommer du att lyckas i din relation om du har förmågan att vara härvarande.

Kan du det i dina relationer?

Nu är det fredag em, nu stänger iaf jag ner min uppkoppling!

Stay gr8

Micke, häronuist

ps. Enl en amerikansk undersökning väljer 30% av Iphone användarna hellre bort sex under en vecka än sin Iphone. Allvarligt….men det är klart, vem blir sugen om det ser ut så här i sovrummet? ds

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny