Det spritter!

Precis som den frånvarande våren brukar skapa så har mitt förlag fått mig att känna samma sprittande känsla för att boken med samma namn som min föreläsning ”Uppkopplad eller avkopplad? – om konsten att verka i en uppkopplad värld” ska bli en succé. Vi tog omslagsbilden i sviten på Scandic triangeln i tisdags. Wow! Blir inte den bilden en eye catcher, bland alla andra böcker, så vet inte jag. 🙂 Mer kan jag inte avslöja nu.

Klart är iaf att den finns ute i bokhandeln i november och till julklappsinköpen. Jag lovar, du känner en person som behöver den! Det blir så kul att få denna möjlighet att nå en bredare massa. Mitt mission är verkligen att att skapa en medvetenhet vad den ständiga uppkopplingen gör med oss människor. Det är inte för eller mot, den digitala revolutionen är över, det som gäller är hur vi ska och kan förhålla oss till det.

Från att media har varit rätt ljum i några år har intresset ökat markant det sista halvåret. Tidigare ville många vinkla det för eller emot, men nu ser allt fler att vi lever i en digilog värld och frågan hur skall vi förhålla oss till den.

Varje gång jag föreläser ”orten” skickar jag en enkel pressrelease till den lokala P4 stationen. Ännu har ingen valt att inte göra någon intervju. Det visar hur många berörs av ämnet och hur lite vi pratar om det.

Jag föreläser några gånger per år på Kunskapsdagarna om året och skillnaden där för intresse för föreläsningen växer hela tiden. Jag gör det i Lund på måndag och det är fullsatt. 🙂

Trevlig helg!                                                                                                                                                                                                              Micke, häronuist

cropped-micke_mg_1491tone.jpg

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Kul!! Hoppas du besöker” retreaten” Ytterboda bnästa gång du besöker Teo i Älvkarleby!!
  varma hälsningar Rose

  1. Hej, det låter nice! Det var ett tag sedan jag träffade Teo så det låter som ett vår/sommar projekt!
   Glada hälsningar
   Micke

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny