Back to business!

Hallå!
Hoppas din sommar blev som du ville. Själv är jag tillbaka efter nästan fyra veckor i underbara Frankrike.
Jag kan varmt rekommendera rivieran men mer åt Spanien hållet. Vi har varit söder om Montpellier. Det är MYCKET billigare, mer vänligt, bättre service och mycket mer genuint Frankrike.

Jag ser verkligen fram emot denna hösten då det känns som ”alla” organisationer diskuterar hur de skall effektivisera sina möten.
Allt fler konsulter börjar arbeta med detta och allt fler utbildningsföretag börjar skapa utbildningar inom detta. Det är bra. För ju fler vi blir desto mer accepterat kommer det bli att utbildas inom detta.

Allt fler mötesutbildningar tar också in mig som gästföreläsare vilket är hur kul som helst. Det är bland det roligaste uppdragen att stå inför ”kunskapstörstande” elever.

Den här veckan är det fokus på Möteskulturdagen som genomförs i nov/dec. Det kommer att bli kanon! Nytt ”format” och många nyheter. Spännande!

Ny hemsida för gr8 meetings är på väg, men en ännu mer spännande hemsida blir möteskultur.se som kommer att lanseras senare under hösten. Där skall jag samla de bästa inom området ”möteskultur” för att tillsammans öka kunskapen kring ämnet.

Har du funderingar kring möten, oavsett vad det är, tveka inte att höra av dig!

Stay gr8
Micke, mötesevangelist

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny