Plötsligt så händer det!

Att glädjas åt andra är något jag har fått med mig från modersmjölken. Morsan har inte någon gång under hela sin livstid haft pengar. Hon har aldrig klagat över detta utan kämpat på och varit glad ändå. Och varit glad för andra när det gått bra, alltid.

Det har jag i min tur gett till mina barn. Nu är de vuxna och de har alltid unnat andra och blivit glada för när andra lyckas.

Ibland blir jag ännu gladare, det skall erkännas, när någon lyckas. En sådan gång är just nu. Min vän Mats Rimton som kämpat i flera år för att sätta några fantastiska idéer som han haft. Många har bra idéer, sedan gäller det att fånga turen och framförallt fortsätta tro på dem trots att omgivningen inte gör det. Att fortsätta när knappt någon annan tror på det är en unik gåva och därför är det desto roligare när väl bollen sitter i krysset!

Det har det nu gjort för Mats. Han ligger bakom vävningen av Messi till Mikz appen och lanseringen av Messis bok world wide!

Ibland räcker inte luften till i en liten stad, ett land eller på ett kontor. Ibland behöver stora tankar mer luft och när den luften är syresatt då finns de där, de andra människorna som ser på idén som en ”självklarhet”.

Inte många som får vara med på samma bild som Messi och som dessutom kan tacka dig för att du skapar tillväxt i hans bolag Messi Foundation.

Grattis Mats och till er alla andra som kämpar med en idé ni är övertygade av: Fortsätt, för plötsligt så händer det!

image003

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ibland går det upp och ibland ner och då behövs glada tillrop. Tack Micke! Du är en av de mest generösa människor jag någonsin mött. Kram!

    1. Tack! Det är ju verkligen som ledarskapsgurun och den mentala coachen Kjell Enhager säger: Vi ska ge för att ge. Den som ger för att få, den får inte. Men den som ger för att ge, den får!

      kram på dig

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny