Nya perspektiv!

Jag är ute och gästföreläser på 4st KY-utbildningar varje år. Det är blivande mötesproducenter, projektledare etc inom mötesindustrin.

Det är lika inspirerande varje gång. För ett par veckor sedan när jag i en härlig klass pratande om Härvaro så sa en av killarna: -Jag vill bli en häronuist! Kul ord tycker jag!

Alla brukar verkligen dela med sig av sina erfarenheter med att vara uppkopplad. En tjej berättade att hon hade flyttat ut på landet ett par månader och där gick det inte att vara uppkopplad. Hon började läsa böcker igen, som hon egentligen älskar men slutat med. Sista veckan innan hon skulle flytta in i stan igen så beställde hon ytterligare tre böcker som hon har längtat efter att läsa. Nu sa hon, efter 6 månader i lägenheten i stan så ligger de ännu olästa. Tiden den har gått till datorn och facebook istället.

Den här och massor av liknande historier ger mig massor av bra storys till min föreläsning. Jag undrar om inte jag lär mig mer av dem jag möter ute på utbildningarna än vad jag ger dem?

Stay gr8
Micke, mötesevangelist

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny