Möteskulturdagen

Efter att i två år ha arrangerat Möteskulturdagen så har vi tagit ett prell beslut att köra det även i år. (vi behöver få in några till samarbetes partners så vi kan höja teknik och produktions nivån ytterligare).

Prell datum är 18e oktober Scandic Opalen eller Crown i Göteborg, 22a oktober Scandic Star Lund samt den 25e oktober Scandic Star Sollentuna.

Vi har beslutat oss för att ändra upplägget med inspirationsföreläsningar under fm och workhops med fördjupningar av ämnet under em. Det känns bra och förändringen sker efter feedback från deltagare samt att vi känner att heldagar aldrig är rätt i samma lokal.

Jag har pratat med SVT och de är intresserade av att sända igen, vilket förstås är kul! Vi håller i dagarna på att sätta programmet. Har du något bra tips på vad vi skall ta med så tar jag tacksamt emot detta!

Vill du kolla på förra årets direktsändning från Lund så finns det i tre delar på http://svtplay.se/. Sök Möteskulturdagen och du får upp dessa tre delar. Total 6 timmars sändning om möteskultur!

Jag återkommer med mer info om evenemanget!

Stay gr8

Micke, mötesevangelist

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny