Gävle Teater 12e maj

Den 12:e maj kommer jag att inta vackra Gävle Teater med mitt edutainment ”Uppkopplad eller Avkopplad? – om konsten att verka i en uppkopplad värld”. Med mig har jag, som vanligt när jag kör denna föreläsningsföreställning, den häftigaste sångerskan av dem alla- Anette Herrmann- och pianisten Anders Juhlin.

Ordinarie biljett pris är 295:- + avgift. Du som läser vår blogg får köpa biljetter för 220:- + avgift.

Biljetterna säljs på Ticnet.

Vill du ha det rabatterade priset (hm….vill inte alla det?) så bokar du via Gävle Teater och uppger rabattkoden Härvaro.

Stay gr8

Micke, mötesevangelist

Ser redan fram emot att vara i denna vackra byggnad!

index 2

index

 

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny