Extra mycket underhållning när Möteskulturdagen firar 10 år!

För att fira lite extra att Möteskulturdagen fyller 10 år har vi extra mycket underhållning för att skapa en bättre upplevelse och nätverkande med härliga möten mellan deltagarna. Pelle Fridell- en av Skandinaviens främsta blåsinstrumentalister som tidigare spelat på Möteskulturdagen, med världsartister och varit flitit på Tivoliscenen i Köpenhamn, kommer göra mellanrummen magiska. Allt sker i samklang med programledarna för att ge föreläsare och deltagare rätt känsla under förmiddagen. Caroline Ravn är en av Nordens främsta illusionister  och vinnare av flertalet prestigefyllda priser och kommer hjälpa oss att trolla bort våra dåliga möten. Mycket magiska ögonblick både på scenen och i minglet utlovas!

Vill du veta vilka talare som kommer medverka på Möteskulturdagen?

Vi ställde våra mötesfrågor även till underhållarna samt undrade lite hur de hamnade här hos oss på Möteskulturdagen.

 


 

Caroline Ravn

Varför tycker du att Möteskulturdagen är så viktigt idag?
Vi går alla på möten. Många är motiverade, många inte fullt så motiverade. Möteskulturdagen hjälper oss alla att skapa nya förutsättningar för goda möten som håller i längden. Vi har alla stött på ett allt för knökat schema med möten, deadlines och dylikt. På Möteskulturdagen får vi nya verktyg som hjälper oss att hålla och delta på möten mer effektivt, samt hur vi bäst följer upp efter dem.

Vad är det roligaste med möten?
Jag tycker det är roligt att ta del av vad som försiggår i andras huvuden; allt ifrån deras tankar till deras visioner. Det kan vara otroligt givande att bara få visionera en stund med sina kollegor.

Ge ditt bästa tips för ett lyckat möte!
Våga tänka högt, och var öppen för att andra gör det. Det skapar en kreativ atmosfär och ett gott klimat både under och efter mötet.

Vad kommer vara din roll på Möteskulturdagen vara och hur hamnade du här?
Jag var själv deltagare på Möteskulturdagen för ett par år sedan och älskade det. Det slog mig där och då att jag skulle vilja vara en del av underhållningen och där är vi nu. Jag kommer att skapa magiska ögonblick både på scen och i minglet.

 


 

Pelle Fridell

Varför tycker du att Möteskulturdagen är viktigt idag?
Den är viktig för vi håller så många ineffektiva och onödiga möten.

Vad är det roligaste med möten?
Att nå ett mål, bli klokare och komma vidare med ett projekt. Det kan också vara inspirerande i tillfällen när man träffar andra som sysslar med liknande saker som jag.

Ge ditt bästa tips för ett lyckat möte!
Ring till Micke Darmell och Antoni Lacinai… Och bra mat och fika 🙂

Vad kommer vara din roll på Möteskulturdagen vara och hur hamnade du här?

Min roll är att vara bandet som ramar in talarna. Jag kommer att förstärka, lyfta och hjälpa dem att nå fram med deras budskap.
Hur hamnade jag här… Ja, jag skulle egentligen hämta P-biljett i receptionen, men gick fel.
Plötsligt var jag bara här…  Men det blev ju ganska bra ändå 🙂

Vill du se Pelle och Caroline live på Möteskulturdagen tillsammans med Sveriges talarelit? Gå direkt till biljetter här!


Välkommen till årets viktigaste möte om möten!

Kunskap och energi till en bättre möteskultur

Möteskulturdagen är Sveriges enda renodlade forum för möteskultur och samlar varje år föreläsareliten inom goda möten- Både mellan människor och i organisationer.

Denna halvdag kommer att bjuda på föreläsningar a la TEDx stil, dvs 20 minuter långa inspirationsbomber fyllda med nya verktyg, kunskap och tankar för att du skall gå därifrån med ett driv och energi att förbättra dina möten, både på jobbet och hemma.

Möteskulturdagen riktar sig främst till dig som arbetar inom HR, som beslutsfattare och ledare. Eller helt enkelt deltar i eller leder mycket möten!

Möteskulturdagen arrangeras för tionde året i rad, och vi törs lova att vi i år erbjuder en ännu större bredd på kunskap och inspiration!

Hitta dina biljetter till Möteskulturdagen här

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny