Vi utmanar dig att förbättra dina relationer!

I dagens uppkopplade samhälle kan det ibland vara svårt att finna tid att reflektera över vår tillvaro och våra relationer. Hela världen finns en halvmeter ifrån oss genom telefonen, en värld som pockar på vår uppmärksamhet dygnet runt oxycontin 15 mg. Vilka fantastiska möjligheter det innebär- men myntet har också en baksida.

Våra relationer att bli lidande om vi inte stannar upp och tänker efter. Vad vill jag egentligen lägga min tid på? Att tillbringa 75 minuter om dagen på sociala medier men bara 17 minuter med fullt fokus på våra barn – som vi gör idag! Är det verkligen så vi vill ha det?

Därför vill vi utmana dig att ta fem minuter av din hektiska dag och reflektera över vilka tre relationer du vill bli mer härvarande i. Härvarande är att vara mentalt närvarande. Att verkligen vara där.

Utmaningen:

  1. Reflektera över vilka tre relationer du vill förbättra
  2. Skriv ned det som mål, gärna konkreta och mätbara, som om du redan uppnått dem. Exempel. -Jag skall ha gett mer av min odelade tid till min partner, lyssnat mer och hen ska känna förändringen. Vi skall ha tillsammanstid minst en hel kväll i veckan.
  3. Gå in på www.futureme.org och skicka mail till dig själv och datera det om exakt ett år.

-I slutet av varje föreläsning gör vi denna övning, säger Micke Darmell, VD för gr8 meetings och föreläsare. Alla skriver i ett brev till sig själv vilka relationer de skulle vilja förbättra och så skickar vi det till dem efter ett år. Det är en stor andel som nått sina mål när breven kommer, kanske enbart för att de tog sig tid att reflektera över sina relationer och skriva ned sina mål.

Vi utmanar nu dig att göra samma sak. Förbättra dina relationer. Fundera över hur du egentligen vill tillbringa din tid. Vi lovar återbäring på din tid.

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny