Välkommen Anna Olsson! Ny trainee på gr8 meetings

Jag heter Anna Olsson och går andra terminen på  YH-utbildningen Service Manager i Malmö. Denna utbildning fokuserar både på traditionellt lärande men också vikten av nätverkande och att få komma i kontakt med näringslivet på riktigt genom trainee-perioder.

Under min andra praktikperiod på under hösten har jag fått möjligheten att få spendera på gr8 meetings.

Jag kommer från servicebranschen och har jobbat med både 8-5 jobb i butik och på kontor, men även på den lite mer speciella arbetsplatsen flygplatsen Kastrup.

Jag är och har alltid varit intresserad av människor och hur man kan utvecklas som person och på så vis påverka sin omgivning. Då vi tillbringar så oerhört mycket tid i möten, både på jobbet och i privatlivet, känner jag att det är väldigt spännande att få lära mig mer om hur vi fungerar i möten och vad vi kan göra för att de skall bli bättre.

Jag hoppas kunna bidra med ett nytt sätt att se på saker och ting samt kunna sprida ordet om hur viktigt det faktiskt är att lära sig hur man kan hantera att ständigt vara uppkopplad på ett proaktivt sätt. Jag vill även kunna hjälpa till med den dagliga driften och få insikt i hur ett litet företag fungerar.

Jag har fått ansvar för ett eget projekt här på gr8 meetings, och kommer återkomma med mer information om vad det innebär i ett till blogginlägg inom någon vecka.

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Detta inlägg har en kommentar

  1. Varmt välkommen , hoppas vi får anledning att ses snart. Kram Nettan

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny