Ny trainee och Showcase i Stockholm

Välkommen Anna!

Sedan en vecka tillbaka har Anna Starberg, Service Managerstuderande här i Malmö men kommer från Karlskrona, varit hos oss på gr8 meetings som vår nya trainee!

Anna kommer främst jobba med ett projekt där vi kommer erbjuda våra kunder och kontakter som funderar på att anlita Micke på ett Showcase i Stockholm i slutet av april.
Vi frågade Anna lite om varför hon går just denna utbildning, hur det kommer sig att hon valde oss till sin LIA och lite kort om hur hon ser på möten!

Anna Starberg, 24 år
studerar Service Manager i Malmö

Jag går utbildningen för att fördjupa mig i ledarskap och organisationer. Jag har alltid intresserat mig för kommunikation och retorik, men kanske främst möten med människor. Då jag tidigare jobbat som projektledare inom evenemang- och besöksnäringen ligger service mig varmt om hjärtat.

Jag valde att göra min traineeperiod (LIA) hos gr8 meetings för att få lära mig att hålla i effektiva möten och få med mig mängder av nyttiga verktyg inför framtiden. Med detta i sin tur hoppas jag kunna inspirera andra till bättre kommunikation och möten.
Dessutom känner man sig som hemma här och får vara en del i allt!

Om möten? Jag har spenderat tid i på tok för många dåliga möten. Det handlar ofta enbart om en avstämning snarare än att det finns ett syfte och mål. Jag tror inte att företag generellt tänker på att man kan utveckla möteskulturen, man har fastnat i gamla vanor.

Kul att jag får vara hos er på gr8 meetings, jag trivs redan jätte bra!

Välkommen Anna till oss på gr8 meetings!

Senaste blogginläggen

Vill du dela med dig av artikeln?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på mailen

Författare:

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Stäng meny