Moderator på Lounge Summit på Gothia Towers

Premiär för Lounge Summit på Gothia Towers. Bra Mässor är arrangör för detta kompetensevent för mötesbranschen. Jag hade förmånen att vara moderator. Bl.a. vilka trender inom restaurang, hållbarhetstrender och vad möteskunder vill ha.

Jag kan konstatera att det händer mycket och att allt fler tar sina kunder på allvar.

Äntligen börjar mötesbranschen att röra sig från ordermottagare till rådgivare!

Jag hade en av Sveriges främsta kapellmästare med som min wingman, Hansa Berg.

Det är coolt att kunna skapa energi tillsammans med Hansa mellan de olika programpunkterna. Jag jobbar med honom och med Pelle Fridell när jag är moderator. Det tillför alltid energi och det är lätt att skapa stämning med hjälp av dem!

På bilden ser vi Hansa!

/Micke

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny