Kan man effektivisera möten med hjälp av spel? Niklas Tyllström, Green Hat People på Möteskulturdagen 2017

Green Hat People vill skapa högre engagemang och tvåvägskommunikation istället för passivt lyssnande, på konferenser, möten och teambuildingeventet.
Niklas Tyllström, VD och medgrundare till just Green Hat People, kommer inte bara föreläsa, utan engagera och involvera deltagarna på Möteskulturdagen 2017. Vi kommer få lära oss hur det går att förändra det slentrianmässiga, långtråkiga och oeffektiva mötet med interaktiva spel, aktiva möten och värderingsspel. Nätverkande, nya idéer och samarbete i synergi. Här svarar Niklas på våra mötesfrågor och ger oss sitt bästa mötestips!

Har du fortfarande inte hunnit skaffa din biljett till Möteskulturdagen?

Varför tycker du att Möteskulturdagen är viktigt idag?
Jag tycker Möteskulturdagen är viktig då efterfrågan på bra möten ständigt ökar och här ges tillfälle till både inspiration och erfarenhetsutbyte kring hur skapa högkvalitativa möten.

Vad är det roligaste med möten?
Spännande att få lära känna personer och deras perspektiv i ett sammanhang där man ska uppnå ett givet mål på begränsad tid.

Ge ditt bästa tips för ett lyckat möte!
Definiera ett tydligt syfte mötet och var tydlig med att kommunicera det.

Vill du följa Möteskulturdagen på Facebook för fler uppdateringar om vad som kommer hända under dagen?


Välkommen till årets viktigaste möte om möten!

Kunskap och energi till en bättre möteskultur

Interaktiva spel som främjar delaktighet och engagemang med Green Hat People

Möteskulturdagen är Sveriges enda renodlade forum för möteskultur och samlar varje år föreläsareliten inom goda möten- Både mellan människor och i organisationer.

Denna halvdag kommer att bjuda på föreläsningar a la TEDx stil, dvs 20 minuter långa inspirationsbomber fyllda med nya verktyg, kunskap och tankar för att du skall gå därifrån med ett driv och energi att förbättra dina möten, både på jobbet och hemma.

Möteskulturdagen riktar sig främst till dig som arbetar inom HR, som beslutsfattare och ledare. Eller helt enkelt deltar i eller leder mycket möten!

Möteskulturdagen arrangeras för tionde året i rad, och vi törs lova att vi i år erbjuder en ännu större bredd på kunskap!

Hitta dina biljetter till Möteskulturdagen här

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny