Kan improvisationteater vara det bästa verktyget för att skapa den perfekta möteskulturmiljön?

Äntligen är det dags att börja presentera underhållningen och medaktörerna på Möteskulturdagen 2017!

Först ut är Improverket, som har varit en del av Möteskulturdagen i flera år och har med mycket talang fått både en och annan att skratta så tårarna sprutar. Improverket är en improvisationsteatergrupp med säte i Göteborg och består av grundarna Tobias Rosén, Mia Wallin & Frida Sundström, samt en hel del musiker och skådespelare. På Möteskulturdagen kommer grundarna hjälpa oss att skapa bättre möten genom att helt enkelt få oss att skippa censuren, bryta barriärer och få oss att skratta. Kan det bli bättre? Bra möten OCH roliga möten!?

Nedan har Tobias Rosén svarat lite kort på våra mötesfrågor och här kan ni läsa mer om vad Improverket kommer bidra med på Möteskulturdagen 2017.

Varför tycker ni att Möteskulturdagen är viktigt idag?
Allt vi kan göra för att ändra och förbättra möteskulturen idag är viktigt. Genom att se möjligheterna i det vi har framför oss, se hur roligt det kan vara, slipa på förmågan att lyssna/samarbeta kan vi kanske skapa den perfekta miljön för en god möteskultur.

Vad är det roligaste med möten?
Slutresultatet.

Ge ert bästa tips för ett lyckat möte!
Se möjligheterna med varandra.

Vill du inte missa Improverket och att kanske få skratta tills du gråter?

 


Välkommen till årets viktigaste möte om möten!

Kunskap och energi till en bättre möteskultur

Möteskulturdagen är Sveriges enda renodlade forum för möteskultur och samlar varje år föreläsareliten inom goda möten- Både mellan människor och i organisationer.

Denna halvdag kommer att bjuda på föreläsningar a la TEDx stil, dvs 20 minuter långa inspirationsbomber fyllda med nya verktyg, kunskap och tankar för att du skall gå därifrån med ett driv och energi att förbättra dina möten, både på jobbet och hemma.

Möteskulturdagen riktar sig främst till dig som arbetar inom HR, som beslutsfattare och ledare. Eller helt enkelt deltar i eller leder mycket möten!

Möteskulturdagen arrangeras för tionde året i rad, och vi törs lova att vi i år erbjuder en ännu större bredd på kunskap!

Hitta dina biljetter till Möteskulturdagen här

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny