Kan digitala hjälpmedel förenkla och effektivisera möten? Joachim Lerulf från Mobilimeet svarar på mötesfrågor

Joachim Lerulf är en serieentreprenör och har över 20 års erfarenhet inom digitala medier i bagaget. På Möteskulturdagen 2017 kommer Joachim att prata om hur man med hjälp av de senaste digitala möteslösningarna kan skapa mer engagerande och produktiva möten. Istället för att ha olika program och system för att boka möten, skriva agenda, bjuda in rätt personer och dela material innan mötet, kan man nu göra allt detta på en och samma plats. Joachim visar hur digitala verktyg kan användas av mötesdeltagarna för att skapa bättre möjligheter till samarbete, så att både våra interna och externa möten resulterar i effektivare och positivare upplevelser.
Nedan ger han oss sina tankar och tips om möten, både till dig som redan bokat din biljett och till dig som fortfarande funderar.
Funderat klart?

Varför tycker du att Möteskulturdagen är viktigt idag?
I dagens intensiva kommunikationsmiljö, där information finns lättillgänglig oavsett tid och plats, blir tillfällen att mötas för diskussion och meningsutbyte ännu viktigare. För att möten då ska kunna vara engagerande och produktiva blir det centralt att etablera en stark möteskultur.

Vad är det roligaste med möten?
Att etablera nya affärsrelationer eller stärka befintliga, samt att gemensamt skapa nya möjligheter och konkreta resultat genom engagerande möten, är både utvecklande och stimulerande.

Ge ditt bästa tips för ett lyckat möte!
Ett möte som planeras noggrant och involverar mötesdeltagare i ett tidigt skede möjliggör för samtliga att vara väl förberedda, vilket skapar goda förutsättningar att kunna genomföra ett lyckat möte.

 


Välkommen till årets viktigaste möte om möten!

Kunskap och energi till en bättre möteskultur

Möteskulturdagen är Sveriges enda renodlade forum för möteskultur och samlar varje år föreläsareliten inom goda möten- Både mellan människor och i organisationer.

Denna halvdag kommer att bjuda på föreläsningar a la TEDx stil, dvs 20 minuter långa inspirationsbomber fyllda med nya verktyg, kunskap och tankar för att du skall gå därifrån med ett driv och energi att förbättra dina möten, både på jobbet och hemma.

Möteskulturdagen riktar sig främst till dig som arbetar inom HR, som beslutsfattare och ledare. Eller helt enkelt deltar i eller leder mycket möten!

Möteskulturdagen arrangeras för tionde året i rad, och vi törs lova att vi i år erbjuder en ännu större bredd på kunskap!

Hitta dina biljetter till Möteskulturdagen här

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny