Årets värvning!

Trots att knappt en månad har gått på det nya året så törs jag påstå att årets värvning 2018 redan gjorts. VD för gr8 meetings fr.o.m. den 16e april blir Heléne Arvidsson.

Vi  har under 10 år hjälpt företag och organisationer skapat bättre möten, idag vill jag påstå att det är den största organisationstrenden tillsammans med digitaliseringen. Allt fler i ledningsfunktioner ser både utmaningarna och den potential som finns att ta tag i sin möteskultur strategiskt.

Heléne har arbetat som General Manager inom Scandic koncernen de sista 18 åren och har under de senaste 12 åren använt mötet som sitt främsta verktyg i ledarskapet och som skapat resultat. Hon har blivit uppmärksammad och belönad genom sitt sätt att arbeta med möten, bl.a. har hon varit en av tre finalister i Årets Framtidschef som Försvarsmakten och Ledarna utser.

Hon kommer arbeta som operativ VD och med fokus på lednings och chefsgrupper. Hon har arbetat framgångsrikt med mötesstruktur & kultur under alla år och vill nu hjälpa andra att bli framgångsrika genom bättre möten.

Nedan foton från förra året när hon mottog priset General Manager of the Year inom hela Scandic koncernen.

Vill du dela med dig av artikeln?

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Dela på mailen

Vi vill gärna Höra dina tankar och reflektioner

Kommentera

Senaste blogginläggen

Stäng meny