Uppkopplad eller avkopplad?

– om konsten att verka i en uppkopplad värld

Föreläsningsföreställning tillsammans med musiker.

En föreläsningsföreställning där musik och sång kompletterar en träffsäker föreläsning om det aktuella ämnet “digitaliseringens påverkan på våra relationer”.

Det flexibla kontorets intåg på många arbetsplatser har i kombination med ett ständigt flöde av lättillgängliga nyheter och slentrianmässigt scrollande i statusflödet, bidrar till stress och dåligt fokus. Många arbetsplatser drar nytta av det flexibla kontoret men tar inte ansvar för de negativa konsekvenserna. Och hemma bråkar vi om telefonerna och svårigheterna med att få kontakt kring matbordet.

Micke brukar kallar sig häronuist, och vill gärna sprida budskapet om vikten av att träna upp sin förmåga att vara härvarande i sina relationer.

Mickes tes är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner så kommer du att misslyckas om du inte kan vara härvarande.

Välkommen på en inspirerande och underhållande föreläsningsföreställning som du kommer ha mycket glädje av såväl i arbetslivet som privatlivet

Uppkopplad eller avkopplad?

Målgrupp
Chefer och medarbetare i näringsliv, offentlig sektor och organisationer. Föreläsningen anpassas efter kundens behov.

Längd
2 h – 2,5 h

Övrigt
Det ingår en förpreparerad anteckningsbok med reflektionsfrågor och övningar i.

Föreläsningen avslutas med att alla deltagare skriver ett brev till sig själva som vi postar på dagen ett år efteråt. Ett mycket uppskattat inslag.
Till denna föreläsning kan så kallade portionsdoser adderas, där deltagarna får en kort inspirationsfilm en gång i månaden. En påminnelse och fördjupning av föreläsningen. Det hjälper till att skapa en bestående förändring. Det innebär att föreläsningen ”lever” i ett år efter genomförandet.

Denna föreläsningsföreställning ges av Micke tillsammans med tre musiker.

Stäng meny