Micke Darmell- Föreläsare, författare och mötesevangelist

Micke Darmell- Föreläsare, utbildare och författare om effektiva möte och den digitala stressen

Hej!

Jag heter Micke Darmell och är mötesevangelist.

Ibland är jag Keynotespeaker på ett stort event, ibland föreläser jag för chefsgruppen och ibland för personalgruppen.

Mina ämnen berör alla för vi är alla en del av dem. Det handlar om möten, att vara härvarande och vad vi gör med våran tid. Att gå på föreläsning ska vara inspirerande. Man ska känna inspiration, men man kan komma så mycket längre om vi får vara involverade och delaktiga.

I varje föreläsning har jag en har en anteckningsbok med mig. I den här så följer man var man befinner sig i föreläsningen, det finns en massa frågeställningar som vi antigen besvarar själva eller två två eller i grupp. Det här gör att jag känner mig mer involverad och jag kommer att känna att jag har tagit ett commitment i många frågeställningar när jag går därifrån. Och det kommer nåt hända någonting mer än att jag bara blir inspirerad.

Feedbacken jag får efteråt är häftig, den kan komma en månad efteråt eller tom år efteråt, där man berättar att man har gjort någonting, att man tagit något tips eller råd, att man har fått någon insikt och det i sin tur har förändrat deras liv.

Att gå på en föreläsning med mig gör skillnad på riktigt och inte bara får stunden.


Boka Micke Darmell

Micke Darmell

är Sveriges främsta mötesevangelist! Med en bakgrund inom vården har han ett grundmurat intresse för människor och möten. Sådana möten som du går på på jobbet, och möten mellan människor. Han har nu över 20 års erfarenhet från mötesbranschen och driver sedan åtta år tillbaka gr8 meetings som hjälper organisationer förbättra sina möten.

2013 utkom hans uppmärksammade bok Uppkopplad eller Avkopplad som belyser hur den ständiga uppkopplingen påverkar oss och våra relationer på jobbet och hemma. Micke är idag Sveriges mest anlitade föreläsare inom ”den ständiga uppkopplingen” samt inom möteskultur.

Micke brinner för utvecklingen av mötesbranschen. Han har bland annat skrivit flera böcker; tagit initiativ till Möteskulturdagen han leder utbildningar i ämnet för branschfolk och han skriver krönikor i Sveriges största mötesbranschtidning Kick off.

Han är även medlem i Talarföreningen Sverige, NSA- National Speaker Association.

 

Boka eller kontakta Micke

Uppkopplad eller Avkopplad av Micke Darmell