Mötescoachingprogram - ​

Beteendeförändring i portionsdoser​

Vårt nya mötescoachingprogram för ökad lönsamhet och framgång – med korta filmer och uppgifter varje vecka under valfri period, tex ett halvår/ett år, coachar, tränar, guidar, peppar och utbildar vi er personal till effektivare & bättre möten. Det handlar alltså inte om en traditionell webbkurs, utan om att vi nu kan ”processleda” steg för steg i vardagen.

Fyll i formuläret till höger/ längst ner(mobil)för din första portionsdos!

Minst 30% av arbetstiden läggs i genomsnitt på möten, och vi har sett att företag med vår hjälp och våra metoder och processer, kan minska ner tiden med upp till 1/3 – och ändå få samma eller bättre resultat.

Programmet kan användas som komplement till tex webinarier, seminarier och andra insatser, eller fristående och kan användas av enskilda avdelningar, eller hela företaget. Det kan även inledas med antingen en längre film på ca 40 min, ett webinarie, eller ett fysiskt seminarie.

Vi använder oss av Portionsmetoden, som i detta fall innebär att varje vecka under valfri period får personalen (och även ledningen), ett mail med länk till en kort film på några minuter, ofta med uppgifter och utmaningar inför kommande vecka. Man blir påmind om man ej klickar, så man gör det i sitt egna tempo. Det finns även möjlighet att lägga in egna påminnelser och mål, se tidigare portioner, samla poäng mm.

På detta sätt kan vi steg för steg utbilda, peppa och träna in nya beteenden och vanor kring hur de så effektivt och framgångsrikt som möjligt kan bedriva sina möten. Eftersom hela organisationen eller avdelningen får samma uppgifter och information, så blir det mycket enklare att ändra arbetssättet och implementera innehållet i vardagen.

Vi har i programmet med alla viktiga delar av mötesområdet. Det finns även möjlighet att få en version där innehållet individanpassas automatiskt utefter varje individs aktuella behov, så att man kan jobba mer med de saker man behöver förbättra.

Testa programmet!

Du får en portion om en stund i mailen

Stäng meny