Unik erfarenhet att skapa effektiva möten

Tänk dig ett internt möte där alla faktiskt har där att göra. Alla vet också varför de är med på mötet, de har fått verktygen för att komma förberedda och de vet vad de ska bidra med. Det finns en mötesledare med erfarenhet och kunskap som gör att alla känner sig delaktiga i både diskussioner och beslut. Mötet blir energifyllt med ett tydligt syfte, mål och agenda. Och efteråt gör alla precis det som beslutades.

Det är sådana möten som gr8 meetings hjälper er att skapa. Få kan mäta sig med vår erfarenhet – och våra lyckade resultat. Vi har hjälpt hundratals företag och organisationer genom utbildningar, processledning och föreläsningar.

Det är också en trygghet när vi inleder ett samarbete. Vår erfarenhet har gett oss verktygen för att göra en kostnadsfri behovsanalys, som säkrar de bästa och mest kostnadseffektiva insatserna för din organisation.

Vi utbildar, guidar och inspirerar

Vi hjälper din organisation mot effektivare, bättre och mer energifyllda möten. Genom utbildning och kunskap leder vi organisationen mot bättre möten genom att använda mötena som ett strategiskt verktyg för att driva förändring mot en mer inkluderande arbetsplats.

Rådgivning och support

Vi hjälper att leda dig rätt utifrån era behov. Läs mer om våra olika tjänster och hur vi kan hjälpa dig och din organisation bli mer framgångsrik genom bättre intern kommunikation samt möten.

Utbildning

Vi erbjuder olika utbildningar som leder till effektiva och engagerande fysiska, digitala och hybrida möten. Vi har en egen studio vilket gör att vi kan erbjuda våra utbildningar både digitalt och fysiskt.

Möteskulturdagen

2007 var premiär för Möteskulturdagen där syftet är att sätta fokus på bättre möten i Sverige. Sedan dess har tusentals chefer årligen inspirerats och fått kunskap kring hur de kan förbättra sina och sin organisations möten.

Mötesrummet

Den fysiska miljön är en viktig komponent för att skapa bra möten. Med vår samlade erfarenhet och kompetens, har vi nu tagit fram ett koncept att använda vid nybyggnationer, renoveringar eller om rummet bara behöver förbättras utifrån era förutsättningar.

Ineffektiva möten

För dig som är nyfiken på svensk möteskultur, hur mycket tid vi ägnar i möten och vad det kostar. Om du känner att du behöver bli övertygad om varför det vore en bra ide att förbättra sina möten kan vi varmt rekommendera att du klickar dig vidare.

Mötesindustrin

Vi utbildar och affärsutvecklar destinationer, hotellkedjor, mötesanläggningar.
Vi förser de som vill hjälpa sina kunder få bättre möten med kunskap, verktyg och metoder för att kunna göra detta.                                                                                              

Stäng meny