Mer kunskap- Bättre möten

Utbildningar

Möten är kulturbärande

Det betyder att goda och dåliga vanor på arbetsplatsen har en tendens att manifesteras och befästas i mötet. Den skicklige mötesledaren skapar bättre och mer inkluderande möten och i längden bättre och mer inkluderande organisationer.

Varför? Därför att vi vet att bättre möten kommer bidra till er positiva utveckling.
Det kommer föra er mot era mål. Ni kommer spara och tjäna pengar på det. Ni kommer att må bättre och vara gladare på jobbet.

Diplomerad mötesledare

Vi lägger 2-4 timmar om dagen på möten. De är ofta tråkiga informationsmöten som inte leder någonstans.
Men det behöver inte vara så.

För er som vill gå djupare än bara en inspirationsföreläsning och en bok rekommenderar vi vår mötesutbildning som ger er färdigheterna ni behöver för att få ut max av era möten.

Det är inte bara en tvådagarsutbildning där ni glömmer 90% inom någon månad. Det är ett program på ett halvår med tre fysiska träffar och en web-klass med veckotips och uppdrag mellan varje tillfälle. Detta gör att ni får den beteendeförändring som behövs. Utbildningen är framtagen i samarbete med Antoni Lacinai och Caroline Murray Carlsson.

Läs mer om utbildningen och boka din plats!

Mötesteknik för mötesledare
Mötesteknik för mötesledare

E-Utbildning:

Diplomerad Mötesledare

Är du trött på tråkiga möten där deltagarna inte bidrar? Lär dig leda möten som ger energi, där deltagarna verkligen vill bidra och där ni får massor av saker gjorda. I den här kursen får du nya kunskaper som hjälper dig att glänsa i rollen som mötesledare.

Till utbildningen

Världens snabbaste mötesledarutbildning – Kickstart!

I samarbete med Scandic Triangeln Malmö har vi skapat en mötesledarutbildning på endast två timmar. Under dessa timmar får du verktyg, och en verktygslåda att ta med dig hem, som gör att redan ditt nästa möte får en bättre effekt!

Vi tillbringar i snitt 10 år av vårt arbetsliv i möten, om du är chef eller ledare så kanske du kommer att tillbringa 25 år av ditt arbetsliv att leda eller delta i möten. Kanske har inte du, som de flesta andra, en utbildning inom detta? Detta är två mycket väl investerade timmar som du får nytta av resten av ditt arbetsliv.
Denna utbildning kan anpassas helt till din organisation. En mycket kraftfullt snabb utbildning som skapar en större medvetenhet och där du får verktyg så att redan nästa möte blir bättre.

Möteskompetens för mötespersonal

Mötesrådgivare

Det är dags att mötespersonal går från att vara säljare, bokare och konferensvärdar till att bli rådgivare.
Med rätt utbildning kommer mötesbranschen verkligen kunna bli värdeskapande för sina kunder genom att erbjuda möten med större effekt, och inte bara smidighet.

Till utbildningen

Mötesrådgivare

Upplevelsedesign för Mötesledare

En av dina viktigaste kommunikationskanaler är det personliga mötet.
Personalmötet, mingelaftonen för kundvård, konferensen. Genom att tänka upplevelsedesign, med bas i respekten för människan som biologisk och kulturell varelse och möteskultur, kan du ta hand om dina deltagare på bästa sätt. Denna kurs kommer ge dig en välfylld verktygslåda för lyckade möten och event. gr8 meetings och Briza maxima AB har startat en mötesledarutbildning som är mycket uppskattad och innehåller konkreta verktyg och tips hur man kommer igång med arbetet mot en bättre möteskultur idag.

Läs mer här

Upplevelsedesign för mötesledare© Scandic Triangeln. Foto: Alex Wayne. www.wayne.nu

Företagsanpassade utbildningar

En bra investering är att utbilda inte bara ledningsgruppen utan även alla mötesledare.  Effekten blir inte bara att organisationen frigör tid utan framförallt ökar måluppfyllelsen i varje möte.

Lägg in ett pass möteskultur i era befintliga ledarskapsutbildningar så kommer ni att skapa en hållbar möteskultur för framtiden!


Kontakta oss för mer information