Uppkopplad eller avkopplad- Föreläsningsföreställningen

En föreläsningsföreställning

…där musik och sång kompletterar en träffsäker föreläsning om det aktuella ämnet “digitaliseringens påverkan av våra relationer”.

Det flexibla kontorets intåg på många arbetsplatser har i kombination med ett ständigt flöde av lättillgängliga nyheter och slentrianmässigt scrollande i statusflödet, bidrar till stress och dåligt fokus. Många arbetsplatser drar nytta av det flexibla kontoret men tar inte ansvar för de negativa konsekvenserna. Och hemma bråkar vi om telefonerna och svårigheterna med att få kontakt kring matbordet.

Ur innehållet

Micke brukar kallar sig häronuist, och vill gärna sprida budskapet om vikten av att träna upp sin förmåga att vara härvarande i sina relationer.

När arbetslivet allt mer smälter samman med privatlivet skapas paradoxer. När du är på jobbet kanske du tänker på barnen eller fritiden, när du är hemma kanske du skickar mail och tänker på jobbet.

Det är dags att ändra på detta nu!

Mickes tes är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner så kommer du att misslyckas om du inte kan vara härvarande.

Hans mission har bland annat resulterat i boken Uppkopplad eller Avkopplad och flera hundra föreläsningar.

Den här föreläsningen levererar inga moralkakor, men ger deltagarna en chans att fundera över vad som fungerar för dem och deras nära.
Välkommen på en inspirerande och underhållande föreläsnings- föreställning som du kommer ha mycket glädje av såväl i arbetslivet som privatlivet.Boka föreläsningsföreställningenMedverkande

Micke Darmell
MICKE DARMELL är Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom ämnet den ständiga uppkopplingen.
De senaste 20 åren har han hjälpt organisationer att skapa bättre möten och det är från det arbetet
föreställningen har sitt ursprung.
Anette Herrman
ANETTE HERRMANN
är en av Sveriges bästa sångerskor och var med i redan starten av Wallmans under 90- talet.
Hon beskrivs som ”en underbar artist utrustad med en röst som pendlar mellan fågelsång och ångvissla”.
Anette kommer stå för delar av de musikaliska inslagen under föreställningen.
Pelle Fridell
PELLE FRIDELL
Jazzmusikern från Stockholm numera bosatt i Köpenhamn är en av Skandinaviens främsta musiker på saxofon, flöjt och klarinett.
Han har spelat tillsam- mans med stora artister som Toots Thielemans, Randy Brecker, Sir Charlie Watts, Tom Waits, Nils Landgren m fl.
Pelle kommer stå för delar av de musikaliska inslagen under föreställningen.

Hansa Berg
HANSA BERG
är en av de mest erfarna kapellmästare och pianister vi har i landet och har genom åren ackompanjerat många av Sveriges ledande artister. Hansa kommer tillsammans med Pelle och Anette stå för de musikaliska inslagen under föreställningen