Trött på dåliga möten?

Effektiva och goda möten

Vi är övertygade om att framgång och utveckling skapas av att erfarenheter, kunskaper och personligheter möts. En bra möteskultur får dessutom en positiv påverkan på den sociala arbetsmiljön. I våra möten tar vi tillvara på kreativiteten och engagemanget hos medarbetarna. En organisation​ eller ett företag kan förbättra sin lönsamhet genom en god möteskultur.

Med en sund möteskultur så når du snabbare dina mål.


Under denna föreläsning kommer du att få inspiration och konkreta verktyg för att dina möten skall få större effekt, samtidigt som ni har roligare.

Ur innehållet:


• Verksamhetsnyttan av en bra möteskultur
• Möteskulturens fyra hörnstenar
• Framgångsfaktorerna för ett bra möte före-under-efter


Trött på dåliga möten?

I Sverige tillbringar tjänstepersoner tid i ineffektiva möten för 170 miljarder kronor per år.

Häng med på ett möte som kommer att ge dig kunskap och energi att ändra på det!

Under denna föreläsning kommer du att få inspiration och konkreta verktyg för att dina möten skall få större effekt, samtidigt som ni har roligare på jobbet.

Passar: Främst organisationer som vill starta ett förbättringsarbete inom verksamhetens möteskultur.

Boka Micke

Sagt om föreläsningen Trött på dåliga möten?  • Jag gillar humor baserat på fakta och vetenskap och det stod Micke för. Han var konkret, lösningsfokuserad och till synes grundad i engagemang och kompetens i sin fråga. Mycket nöjd!
  • Mickes presentation var bra påminnelse om hur viktigt det är att hela tiden jobba med möteskvalitet. Han var en fängslande talare som fick oss att lyssna.
  • Bra med påminnelse om vilket slöseri det är med ineffektiva möten. Ger energi att förbättra sina egna möten.
  • Har hört honom många gånger förut och han levererar alltid! Mycket av det han sa har jag redan hört honom säga, men jag såg många pennor som gick varma och i samtalen på fikan och på lunchen var det mycket mötesteknik som diskuterades.


Föreläsningsföreställning

Ofta arbetar vi tillsammans med en improvisationsteatergrupp som på ett underhållande men relevant sätt synliggör hur våra möten ser ut idag.
Igenkänning och inspiration utlovas- men även konkreta tips på vad du kan göra för att förbättra dina möten.


Boka föreläsningsföreställning