Hos oss på gr8 meetings

gr8 meetings historia

gr8 meetings startades 2008 och vår mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor. Historien börjar dock redan på 1980-talet då grundaren Micke Darmell upptäckte mötets potential för utveckling av människor och organisationer. Han jobbade då inom vården och såg den påtagliga skillnaden som goda möten gav för både patient och medarbetare. Micke startade en av Sveriges första eventbyråer i slutet av 80-talet och satte med denna fokus på relationsskapande. Han har även arbetat som mötesproducent, konferencier och moderator på stora möten runt om i Sverige och utomlands. Sedan gr8 meetings födelse ligger fokus på att hjälpa organisationer till framgång genom en bättre intern möteskultur.


youtube

Vår Youtubekanal

Här hittar du inspelade föreläsningar och föreläsningsföreställningar, videobloggar samt relevanta, intressanta och bra kanaler inom effektiva möten och möteskultur, digital stress och härvaro. Följ oss för att alltid vara uppdaterad inom det senaste.Till youtubekanalen

Heléne Arvidsson

VD | Strategisk rådgivare inom ledarskap och möten

Heléne är en mötesnörd som gärna spelar golf och reser när hon är ledig

Heléne har ägnat hela sitt yrkesverksamma liv åt att jobba inom hotellbranschen.
Att vara ledare har varit helt naturligt då hon älskar att utveckla människor och verksamheter.
Att skapa resultat genom att tänka i nya banor är något Heléne går igång på.
För 12 år sedan började hon på allvar ta tag i sin dåvarande organisations möteskultur och där och då förstod hon vilken kraft som en hållbar möteskultur har. Att jobba med mötet som ett strategiskt verktyg för att nå företagets mål & vision är det absolut bästa verktyget en chef och ledare har enligt Heléne. I en tid där allt tycks gå snabbare och snabbare och informationsflödet ökar för varje dag är en bra möteskultur nödvändig för att kunna leda alla mot samma mål och där alla har samma värderingar och delar en gemensam spelplan. Nu ser hon fram mot att hjälpa andra ledare och företag bli mer framgångsrik genom att förbättra möteskulturen då här finns en enorm potential. Helene har under sina år som chef/ledare blivit uppmärksammat för sitt framgångsrika ledarskap och sin förmåga att leverera resultat.

Läs mer om HeléneMaila Heléne

Micke Darmell

Föreläsare | Författare | Rådgivare inom möten

Micke tycker om Frankrike och när hästar springer, men inte vidare förtjust i att pulsa i snö.

Micke började sin karriär inom vården för en herrans massa år sedan, och märkte snart att det var ett brinnande intresse för människor som tagit honom dit. Han sökte sig vidare för att hierarkier är tråkiga och ineffektiva. Nu har han över 20 års erfarenhet från mötesbranschen, där han arbetat med allt från att vara mötesproducent för stora möten och kongresser, till att själv stå på scenen som programledare och moderator. Idag fokuserar han på organisationers interna möteskultur och vill gärna väcka din medvetenhet kring vad den ständiga uppkopplingen kan göra för dig- och mot dig om du inte är uppmärksam. Han är Sveriges mest anlitade föreläsare inom dessa ämnen och hans mission är att Sverige ska få en bättre möteskultur och att vi ska bli mer härvarande i världen.

Mer om MickeMaila Micke

Intresserad av att gå praktik eller Lia hos oss?

Vi tar emot elever som vill jobba med egna projekt under vår ledning. Du skall givetvis vara intresserad av möten. Välkommen att höra av dig!
Maila oss idag!