Hos oss på gr8 meetings

gr8 meetings historia

gr8 meetings startades 2008 och vår mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor. Historien börjar dock redan på 1980-talet då grundaren Micke Darmell upptäckte mötets potential för utveckling av människor och organisationer. Han jobbade då inom vården och såg den påtagliga skillnaden som goda möten gav för både patient och medarbetare. Micke startade en av Sveriges första eventbyråer i slutet av 80-talet och satte med denna fokus på relationsskapande. Han har även arbetat som mötesproducent, konferencier och moderator på stora möten runt om i Sverige och utomlands. Sedan gr8 meetings födelse ligger fokus på att hjälpa organisationer till framgång genom en bättre intern möteskultur.


youtube

Vår Youtubekanal

Här hittar du inspelade föreläsningar och föreläsningsföreställningar, videobloggar samt relevanta, intressanta och bra kanaler inom effektiva möten och möteskultur, digital stress och härvaro. Följ oss för att alltid vara uppdaterad inom det senaste.Till youtubekanalen

Micke Darmell

Föreläsare | Författare | Rådgivare inom möten

Micke tycker om Frankrike och när hästar springer, men inte vidare förtjust i att pulsa i snö.

Micke började sin karriär inom vården för en herrans massa år sedan, och märkte snart att det var ett brinnande intresse för människor som tagit honom dit. Han sökte sig vidare för att hierarkier är tråkiga och ineffektiva. Nu har han över 20 års erfarenhet från mötesbranschen, där han arbetat med allt från att vara mötesproducent för stora möten och kongresser, till att själv stå på scenen som programledare och moderator. Idag fokuserar han på organisationers interna möteskultur och vill gärna väcka din medvetenhet kring vad den ständiga uppkopplingen kan göra för dig- och mot dig om du inte är uppmärksam. Han är Sveriges mest anlitade föreläsare inom dessa ämnen och hans mission är att Sverige ska få en bättre möteskultur och att vi ska bli mer härvarande i världen.

Maila Micke

Pauline Algstam

Sales | Education

Pauline älskar att resa, är en passionerad matlagare och trivs bäst när hon får träffa många och nya människor

Hon är Skånetösen som har rest världen över och bott i både Tyskland och Chile men har alltid återvänt till sitt älskade Malmö. Nu är hon bosatt i Bunkeflostrand där hon har funnit den perfekta kombinationen av närheten till både hav och stad. Fritiden ägnar hon åt familj och vänner, hus och trädgård och försöker hålla både kropp och knopp i trim med energigivande zumba. I yrkeslivet har det alltid varit en röd tråd av service, värdskap och försäljning både inom rese-, hotell- och restaurangbranschen. Hon brinner för att skapa trivsel för såväl kunder som kollegor! Pauline drivs av att nätverka, skapa nya relationer och vårda befintliga och nu är det dags för henne att hjälpa företag runt om i vårt land med att förbättra sina möten! Att inspireras av Micke gällande bättre möteskultur och den digitala världen som upptar mer och mer av vår tid ser hon som en spännande utmaning och är något hon själv försöker tänka på då tid är viktigt och mottot är Carpe diem – Fånga dagen!

Maila Pauline

Charlotte Strand

Fysiska mötesmiljöer

I unga år drömde Charlotte om att bli en ny Indiana Jones. Några år senare insåg hon tyvärr att Hollywoodversionen av arkeologer skiljde sig avsevärt från verkligheten.

Istället för att satsa på en karriär som Hollywoodstjärna, eftersom hon helt saknar skådespelartalang, så återstod det självklara alternativet: att skapa fantastiska miljöer.
Efter att ha arbetat med scenografi i mindre teater- och filmproduktioner under några år bestämde sig Charlotte för att utbilda sig till Visual Merchandiser. Scenen förvandlades till en butik och ett mer kommersiellt tänkande tillkom, men fortfarande så handlade det främst om att skapa inspirerande miljöer.
På senare år har hon arbetat inom eventbranschen, främst med iscensättning. Idag lägger hon all fokus på att skapa bättre möten genom att förbättra den fysiska mötesmiljön.
Charlotte arbetar efter principerna att alltid sätta rummets funktion främst, att kreativt tänkande ger oväntade lösningar och att små detaljer kan skapa stora förändringar. Självfallet underlättar även en nypa lekfullhet och gör det hela mycket roligare!.

Maila Charlotte

Helena Darmell

Communications | Events | Projects

Helena gillar södra Afrika och att vinna i TP, men ogillar kött.
(Mammaledig)

Efter att studerat politik och modern historia i Manchester flyttade Helena till världens bästa Skåne år 2008. Hon började arbeta med organisationsutveckling på ett av Danmarks största företag, där hon bland annat var ansvarig för ett globalt talangprogram. Sedan 2013 arbetar hon på gr8 meetings där hon bidrar med lika delar energi och struktur. Helena kan hjälpa dig med att projektleda stora möten, implementera en möteskultur globalt eller när du vill ha en intern möteskulturdag på er nästa kick-off!

Maila Helena

Intresserad av att gå praktik eller Lia hos oss?

Vi tar emot elever som vill jobba med egna projekt under vår ledning. Du skall givetvis vara intresserad av möten. Välkommen att höra av dig!
Maila oss idag!