Micke Darmell som moderator

”Rätt energikurva och dramaturgi med erfarenhet och humor”


Micke har arbetat som moderator/ programledare/ konferencier

…sedan i mitten av 80-talet. Med Mickes kunskap kring hur ett bra möte skapas, säkerställer han att syfte & mål uppnås. Han skapar energi och magi i mellanrummen, ser till att allt hänger ihop och att det blir tydligt och underhållande för deltagarna.

Med hans gedigna erfarenhet bidrar han till trygghet för de medverkande på scenen och skapar en avslappnad stämning som bjuder in till att känna delaktighet. Tänkvärda tankar och mycket skratt utlovas i mellanrummen!

Mickes styrkor ligger i förberedelserna för att kunna lyfta ämnen som inte berörts tidigare, överraskningar och smidigt styra oförväntade händelser mot framgång och skratt.

Micke passar in på chefsdagar, personaldagar, Kickoffs, näringslivsevents och inspirationskonferenser.

Micke passar in på chefsdagar, personaldagar, Kickoffs, näringslivsevents och inspirationskonferenser. Hans erfarenhet av 1000-tals event gör att han passar bra in på stora event & möten.

Hans bakgrund som bl.a. mötesproducent gör att du som kund kan få ett bollplank innan när programmet skall sättas. Han hjälper dig att skapa rätt energikurva och dramaturgi på dagen. Hans nätverk i mötesbranschen är efter 30 år stort och värdefullt om du behöver hjälp.

Micke samarbetar med DJ´s, artister, musiker som kan användas som husband på scenen. Ett fast samarbete är med Pelle Fridell en av Skandinaviens främsta saxofonister. Läs mer om dem här Darmell & Fridell – Magiska Mellanrum

BOKA MICKE SOM MODERATORSagt om Micke som moderator


  • Micke rockar tjockt!
    Micael Dahlén
    Ekonomiprofessor, Handelshögskolan