Inspiration, motivation och konkreta verktyg

Föreläsningar med
Micke Darmell

Micke Darmell är idag en av Sveriges mest uppskattade och anlitade föreläsare och mötesevangelister. Hans mission är att skapa bättre möten- Sådana möten som du går på på jobbet och möten mellan människor.
Micke är inte en säljare av sina budskap- han är en missionär.
Hans föreläsningar präglas av värme, humor och delaktighet och hans närvaro på scen ger trygghet för åhörarna. Hans passion för sina ämnen skapar intresse och inspiration till förändring.
Hjärteämnen; Den ständiga uppkopplingen, effektivare möten, härvaro och möteskultur.


Kontakta oss så berättar vi mer!Ny föreläsning kommer snart:

Stoppa tiden!

En föreläsning om att när vi ger mer av vår tid så kommer vi få mer tid. Hur kan vi genom en annat förhållningssätt och strategi få bättre möten, inget mejlande på kvällar och helger och samtidigt få bättre resultat.
Mer info under våren.

Nyfiken på att veta mer? Maila Pauline

Stoppa tiden!

Uppkopplad eller Avkopplad- Föreläsningen

Uppkopplad eller avkopplad?

Alla relationer idag påverkas av den ständiga uppkopplingen- många gånger på ett positivt sätt. Dock gör den ständiga uppkopplingen det svårare att vara härvarande vilket också gör det svårare att verka i team.
I en värld där trycket på arbetsplatserna är större än någonsin, där tiden är den största bristvaran i privatlivet och när de flesta relationerna finns på nätet är det inte så lätt att vara härvarande. Hur kan en navigera detta nya landskap på ett sätt som fungerar bra för en själv?

Mer om föreläsningen

Bättre möten

Vi tillbringar i snitt 30% av all arbetstid i möten, och om du är chef eller ledare kommer du att tillbringa 25 år av ditt arbetsliv i möten. Trots detta är det få som har en enda timmes utbildning i ämnet. Det betyder att alltför mycket tid går åt till dåliga möten. Dags för bättre möten nu!

Mer om föreläsningen

Trött på dåliga möten?

Make meetings work

Föreläsning med Micke Darmell Och Antoni Lacinai

Hur kan vi framgångsrikt sabba ett möte? Och hur blir du och dina kollegor hjältarna som gör mötet riktigt bra?
Boka in oss på en föreläsning, du också. Vi erbjuder ett hat trick i mötestips. 30 minuter. Eller kanske 3 timmar?
Du får en föreläsning fullt med nyttiga tips och verktyg för att planera och genomföra ett möte som ökar prestationen, effekten, effektiviteten, glädjen etc.


Boka Micke och Antoni

Trött på dåliga möten?

Uppkopplad eller avkopplad

Föreläsningsföreställningen

En föreläsningsföreställning, där musik och sång kompletterar en träffsäker föreläsning om digitaliseringens påverkan på våra relationer.
Relationer påverkas av den ständiga uppkopplingen, många gånger på ett positivt sätt. Vi knyts samman och hålls ihop mycket enklare idag än tidigare. Men myntet har även en baksida som vi behöver lära oss att hantera.


Läs mer om föreläsningsföreställningen

Sagt om Micke Darmells föreläsningar • Har hört honom många gånger förut och han levererar alltid! Mycket av det han sa har jag redan hört honom säga, men jag såg många pennor som gick varma och i samtalen på fikan och på lunchen var det mycket mötesteknik som diskuterades.
 • Mickes presentation var bra påminnelse om hur viktigt det är att hela tiden jobba med möteskvalitet. Han var en fängslande talare som fick oss att lyssna.
 • Top notch!! Fantastiskt bra upplägg, inga död punkter, bra tempo, riktigt kul med improvisatörerna/skådespelarna, fantastiskt talare i Micke Darmell. Nu är det ”bara” upp till oss att verkställa målet med införandet av en ny möteskultur...
 • Jag måste erkänna att jag var skeptiskt inför dagen inte pga temat (det behövdes verkligen) utan pga utbildningens längd i förhållande till temat. Men, jag är så imponerad av Micke Darmells föreläsning, hela upplägget och förmågan att föra över information och budskap till kursdeltagarna. Och föreläsningen innehöll mycket, mycket mer än bara mötesvanor och mötespolicy!
 • Jag var inbjuden till ett event där Mikael Darmell skulle föreläsa under lunch – inte ett helt enkelt som koncept i sig att konkurrera om uppmärksamhet i lunchmiljö. Snart stod det klart att Mikael hade uppmärksamheten på grund av det självklara innehållet i hans presentation. På ett rättframt, utmanande och humoristiskt sätt fick han oss att reflektera över hur vi hanterar eller snarare inte kan hantera att vara ”ständigt uppkopplade”. Jag kan varmt rekommendera Mikael om du vill påverka digitala vanor i arbetsmiljön eller privat!
  Gunnar Carlsson
  VD
  -
  Gore Scandinavia
 • Det var en jättebra föreläsning med många intressanta punkter. Micke Darmell berör mycket och man har en stark igenkänning. Han är duktig på att hålla föredrag och kan sin repertoar. Det känns äkta.
  Martina Sandgren
  -
  Busy Lady AB
 • De flesta av de föreläsare vi bokat tidigare har varit mycket inspirerande och spridit skratt och allvar, men Mickes föreläsning var verkligt och extra berörande eftersom det handlade om ett idag väldigt stort problem både i privata och företagsmässiga sammanhang. ALLA kände igen sig. Dessutom fick vi med oss konkreta tips och ”nycklar” som hjälper en i vardagen vilket var otroligt värdefullt. Det är härligt att få skratta och känna igen sig på en föreläsning, men de kan de flesta talare lyckas med. Att få tydliga men enkla tips till ”handling” som leder till förändring, är svårare. Micke lyckas med både och.
  Helena Axelid
  -
  Relation
 • Vår verksamhet fick ett märkbart lyft efter en lunchinsats av Micke Darmell. Med humor som gnista i beskrivningar av hur vi brukar tiden, privat och på arbetet, skapade han stor igenkänning och många skratt. Mickes unika mix av Ice-breakers, föreläsningar och kreativitetsboostande övningar, visade på ett lysande sätt hur kreativa möten skapas. Han lever ut sitt evangelium om god möteskultur och positiv feedback på ett härligt och inspirerande sätt!
  Per-Ola Johannesson
  Verksamhetschef Myndighet – Miljö- och Bygg
  -
  Lerums Kommun